Ці доступні мікропозики

image
18 Березня 2024, 13:07
Поділитися:

Вам потрібно не так вже й багато – лише кілька тисяч гривень. Але повернути їх за один раз для вас є проблематичним, оскільки ваші доходи не є постійними? Тоді варто подумати про мікропозику, яку можна оформити без надання довідки про доходи.

Куди звернутися, якщо нема довідки про доходи?  

Зрозуміло, що в такому випадку йти до банківської установи не має ніякого сенсу. Банк обов’язково вимагатиме довідку, яка підтверджує ваші доходи. А от звернувшись за адресою https://finx.com.ua/credit-bez-spravki-o-dohodah, ви можете розраховувати на отримання споживчої позики. Саме в режимі онлайн абсолютно конфіденційно можна отримати кредит без довідки про доходи. Не вимагатимуть від вас також застави або поручительства. Таким чином в МФО мікропозика стає доступною для кожного повнолітнього громадянина України. Єдиним питанням при оформленні може стати наявність судимості.

Про що варто подбати при оформленні кредиту без довідки про доходи?

Не можна говорити про те, що такий кредит не потребує жодних документів. При оформленні заявки вам обов’язково знадобиться паспорт, дані якого засвідчать, що ви є повнолітнім громадянином України. Також не обійдеться без реєстраційного номеру облікової картки платника податків, яка сьогодні є другим «посвідченням особи». Також ви повинні мати діючу карту українського банку, на яку й відбудеться зарахування грошей. Якщо ви оформляєте кредит через сайт МФО, переконайтеся, що інтернет не відключений, а телефон – у робочому стані. Це все, що вам знадобиться для того, щоб оформити кредит. Як бачите, довідка про доходи у цьому переліку відсутня.

Оформляємо заявку: покрокова інструкція

Для впевнених користувачів інтернету (а сьогодні такими є майже всі українці) оформити заявку на кредитування дуже легко. 

  1. Заходите на сторінку обраної мікрофінансової організації.
  2. За допомогою калькулятора онлайн обираєте бажану суму кредиту та терміни, в які її необхідно погасити.
  3. Уважно заповнюєте графи анкети, де зазначаєте всі пункти, що стосуються ваших особистих даних.
  4. Обов’язково слід вказати реквізити карти свого банку, на яку ви бажаєте отримати гроші.
  5. Надсилаєте заповнену заявку.

Розгляд вашої заявки займе декілька хвилин, після чого, у разі її схвалення, вам залишиться тільки поставити підпис під готовим договором у найближчому відділенні. Після цього залишається почекати кілька хвилин, поки гроші надійдуть на картку. Тепер можете втрачати їх для здійснення поставленої мети.