Центри адмінпослуг розширюють співпрацю з нотаріусами на Київщині

image
11 Травня 2023, 03:17
Поділитися:

10 травня 2023 г. 19:48

Центри надання адміністративних послуг (ЦНАПи) Київської області і нотаріуси співпрацюватимуть з нотаріусами вже у 16 громадах області. Серед нових партнерів – Сквирська і Тетіївська міські ради, а також Чабанівська і Володарська селищні ради.

Про цеKВ стало відомо з повідомлення Департаменту економіки Київської обласної військової адміністрації (ОВА).

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“5 травня було підписано черговий меморандум про співпрацю між Центральним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м. Київ), відділенням Нотаріальної палати України у Київській області та територіальними громадами Київської області.

Йдеться про Сквирську і Тетіївську міські ради, а також Чабанівську і Володарську селищні ради”, – сказано у повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

ОВА столичного регіону інформує, що налагодження співробітництва між нотаріусами та ЦНАПами продовжується в частині електронної взаємодії та обміну інформацією, що міститься в реєстрі територіальної громади.

“Це дозволяє покращити комунікацію між сторонами договору, а також підвищити якість обслуговування громадян. Громадянам така співпраця дає змогу отримати безкоштовні консультації нотаріусів у зручному для них форматі – офлайн або онлайн, а також підвищити правову обізнаність”, – йдеться у повідомленні ОВА.

Читайте: Нотаріуси надаватимуть послуги ще у чотирьох ЦНАП на Київщині

Фото: Київська ОВА

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона