“Центральний” і “Покровський” стали парками навіки

image
24 Грудня 2020, 09:55
Поділитися:

Ірпінська міська рада затвердила проекти землеустрою парків “Центральний” і “Покровський”, а також перевела в стасус рекреації ділянку на вулиці Лісова.
Відповідні рішення рада ухвалила за номерами 162, 165 та 163

Річ у тому, що відповідно до старого генерального плану ці території мали цільове признання “багатоквартирка”.
Попередній міський голова Володимир Карплюк та його команда створили на цих територіях без перебільшення чудові парки.
“Всі останні роки йшли процеси передачі землі назад у місто та формування нових проектів землеустрою. Сьогодні ми на віки закріпили ці території парками”, – прокоментував рішення депутат ІМР Максим Плешко.
Щодо вулиці Лісова, то тут йдеться про приватну територію на якій ростуть сосни. Раніше ми повідомляли, що власник передав 20 соток у місто. А міська рада почала процес переведення статусу ” забудова” на статус “парк”.
“Сьогодні ми остаточно, на віки також затвердили частину цієї території на Лісовій під парк. Далі, сподіваємося, буде більше”, – заявим Максим Плешко.
“Хто б що не казав, але кращою противагою слів є діло. Частина цієї території уже має статус парку. І це факт. Я хочу привітати з цим мешканців вулиці Лісової. І загалом всіх ірпінчан, що наші парки відтепер отримали свої правильні документи. “, – додав Плешко.
Підписуйтесь на нас уФейсбук, Інстаграм, ТелеграмтаYouTube, щоб не пропустити цікавих та актуальних новин Ірпеня та регіону!
Читайте також: В Ірпені відкрився перший супермаркет мережі “Сільпо”
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня