Центр Києва заблоковано: до ОП прийшли розгнівані активісти (фото, відео)

image
25 Червня 2021, 12:48
Поділитися:

25 июня 2021 г. 12:44

У середу, 23 червня, націонал-патріоти, ветерани та волонтери АТО влаштували потужний мітинг біля офісу РНБО у Києві – вони вимагали відставки секретаря РНБО Олексія Данілова, звинувативши його у роботі на Кремль. Зранку 25 червня кілька сотень патріотично налаштованих українців – активістів та ветеранів АТО – прийшли вже до офісу президента Володимира Зеленського.

Про цеKV стало відомо з повідомлення ASPI.news.

Вони нагадали, що ще кілька місяців тому РНБО ввела санкції проти верхівки партії ОПЗЖ, але реально ніхто не покараний.

“Медведчук не поніс ніякої реальної відповідальності, його сховали під домашній арешт, де він продовжує примножувати свої статки. Його штурмові загони “тітушок” також продовжують діяти. Ми вважаємо, що кум пан Данілов такими псевдо санкціями лише рятує зрадників України. Тому він сам є зрадником та посібником Кремля. Звертаємось до президента Володимира Зеленського негайно відправити Данілова у відставку за колаборацію з п’ятою колоною в Україні”, – заявили активісти.

в Телеграм

Раніше відомийблогер порівняв РНБО Данілова з сумнозвісною більшовицькою ВЧК Дзержинського. ТакожASPI news повідомляло, що ветерани АТО 23 червня провели акцію протесту та вимагали відставки Данілова та покарання Медведчука й інших активних членів ОПЗЖ.

Фото: ASPI.news

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона