Центр Києва сьогодні занурився у темряву: коли дадуть світло

image
10 Квітня 2019, 21:35
Поділитися:

Сьогодні в районі 18.50 диспетчери ДТЕК Київські електромережі зафіксували масові відключення світла у самому центрі столиці – вул. Хрещатик, Майдані Незалежності, Європейській площі та прилеглих вулицях. Про це повідомляє прес-служба підприємства.

Дві аварійні бригади компанії одразу ж виїхали на місце події для встановлення причин нештатної ситуації. Наразі відомо, що в одному із підземних колекторів в районі Майдану Незалежності зафіксовано задимлення. У підземних колекторах, окрім інших комунікацій розташовуються силові кабелі живлення, тому імовірною причиною аварійних відключень стало пошкодження високовольтних підземних ліній у наслідок короткого замикання. Без електрики залишились такі об’єкти, як Будинок профспілок, готель «Україна» та ряд інших. Точні причини аварії наразі встановлюються.

У даний момент оперативно-виїзні бригади та диспетчери ДТЕК Київські електромережі роблять усе можливе для повернення світла. Вже здійснено переключення основних споживачів центральної вулиці міста на резервні ланцюги живлення. Цей процес триватиме до якнайшвидшого повернення світла клієнтам компанії.

Фахівці ДТЕК Київські електромережі працюватимуть на місті подій до повного усунення нештатної ситуації та включення світла киянам.

 

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Джерело: Вечірній Київ