Триває збір на протези для воїна, що втратив кінцівки під час оборони Маріуполя

image
6 Жовтня 2023, 14:32
Поділитися:

6 жовтня 2023 г. 14:31

Благодійний фонд “Ставлеві” оголосив збір на протези кінцівок для морського піхотинця Олександра Пікуля, що втрати обидві руки під час оборони Маріуполя у березні 2022 року. Олександр боронить країну ще з 2015 року.

Про це KВ стало відомо з публікації БФ “Сталеві”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Захисник потрапив під обстріл й був евакуйований гвинтокрилом під час унікальної операції.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Своїй дружині поранений морпіх зробив пропозицію вже у госпіталі й під час шлюбної церемонії одягав обручку губами. Дружина Олександра Тетяна чекає на дитину, а сам Олександр говорить, що його найбільша мрія – взяти свою дитину на руки.

Небайдужих закликають долучитись до збору, аби зробити мрію Олександра реальною. Вартість таких протезів складає 4,4 млн гривень, однак, кожна гривня наблизить морпіха до повноцінного життя. Допомогти воїну можна за реквізитами за посиланням.

Як раніше писала KВ, 26 травня в Києві відбулась презентація благодійного фонду “Сталеві”, створеного за ініціативою Сергія Волинського, який наразі знаходиться в Туреччині разом з іншими командирами з “Азовсталі”. Фонд покликаний допомагати бійцям морської піхоти, які знаходяться на фронті, а також пораненим, полоненим та їхнім сім’ям.

Читайте: Благодійний фонд “Сталеві” продовжує допомагати морпіхам

Фото: БФ “Сталеві”

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона