Триває збір на протези для воїна, що втратив кінцівки під час оборони Маріуполя

image
6 Жовтня 2023, 15:50
Поділитися:

Благодійний фонд «Сталеві« оголосив збір на протези кінцівок для морського піхотинця Олександра Пікуля, що втрати обидві руки під час оборони Маріуполя у березні 2022 року. Олександр боронить країну ще з 2015 року. Про це повідомляють у благодійному фонді «Сталеві».

«Захисник потрапив під обстріл й був евакуйований гвинтокрилом під час унікальної операції. Своїй дружині поранений морпіх зробив пропозицію вже у госпіталі й під час шлюбної церемонії одягав обручку губами. Дружина Олександра Тетяна чекає на дитину, а сам Олександр говорить, що його найбільша мрія – взяти свою дитину на руки», — йдеться у повідомленні.

Небайдужих закликають долучитись до збору, аби зробити мрію Олександра реальною. Вартість таких протезів складає 4,4 млн гривень, однак, кожна гривня наблизить морпіха до повноцінного життя. Допомогти воїну можна за реквізитами за посиланням.

Варто зазначити, що благодійний фонт «Сталеві» покликаний допомагати бійцям морської піхоти, які знаходяться на фронті, а також пораненим, полоненим та їхнім сім’ям.

Джерело: Містоінформ