Триває «Велике будівництво» басейну в Славутичі

image
21 Вересня 2021, 10:05
Поділитися:

 

У Славутичі триває реконструкція критого басейну, збудованого в 1988 році. Проєкт передбачає дорослу та дитячу ванни розміром 25х8,5 м і 10х6 м відповідно. Це один із спортивних об‘єктів Київщини, який модернізується у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Про це повідомив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін.

«Міський басейн мав значний попит як серед мешканців Славутича, так і серед жителів прилеглих населених пунктів і навіть Чернігівської області. Його середня відвідуваність складала 1700 чоловік щомісяця. Проте будівля була вже зношена і потребувала реконструкції. Завдяки участі в «Великому будівництві» реалізація цього масштабного проєкту стала можливою», – акцентував Василь Володін.

Старт робіт відбувся в 2021 році і наразі готовність об‘єкту вже становить 58%. Роботи виконуються відповідно до графіку.

Проєкт загальною кошторисною вартістю 43 387,647 тис. грн передбачає капітальний ремонт всіх приміщень, включаючи технологічний підвал і всі санітарні блоки, а також повну заміну водопровідних, опалювальних і вентиляційних систем. Окрім цього, в будівлі проведуть нову пожежну сигналізацію та електромережу.

Період реалізації проєкту розрахований з 2021 по 2022 рік.

 

Повідомляє пресслужба Київської ОДА



Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація