Триває реформа системи шкільного харчування.

image
21 Листопада 2023, 12:47
Поділитися:

Триває реформа системи шкільного харчування.

Забезпечення різноманітного, збалансованого та якісного харчування в закладах освіти та формування навичок здорового харчування – стратегічна мета в рамках плану реалізації реформи на 2023-2024 роки.

👉Київська область стала пілотним регіоном, який одним із перших почав упроваджувати зміни в організації системи харчування в закладах освіти. Зокрема, Програма реалізовуватиметься у 5 навчальних закладах Фастівської громади (вибір здійснювався за рядом критеріїв донорською організацією):

✅Фастівський академічний ліцей №2
✅Фастівський ліцей №5
✅Фастівський ліцей №7
✅Фастівська гімназія №10
✅Фастівецька гімназія

🔹Відповідно до умов Програми шкільного харчування ВПП ООН, яка буде реалізовуватися, цільовою аудиторією будуть учні 1-4 класів.

👉Інформаційно: у лютому 2023 року Міністерство освіти і науки підписало Меморандум про взаєморозуміння і співпрацю із Всесвітньою продовольчою програмою ООН в Україні, а 01 червня 2022 року Кабінет Міністрів України прийняв постанову № 572 «Про реалізацію спільного з Всесвітньою продовольчою програмою Організації Обʾєднаних Націй проекту щодо надання фінансової підтримки закладам загальної середньої освіти у 2023/24 навчальному році».

🔵Деталі на сайті Міносвіти: https://bit.ly/3G3Il57

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів