Триває прийом заяв на участь в обласному конкурсі проєктів національно-патріотичного виховання

image
25 Вересня 2019, 20:08
Поділитися:

Управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання КОДА до кінця вересня приймає пропозиції для участи в конкурсі проєктів у сфері національно-патріотичного виховання на 2020 рік, зазначено  у повідомленні на FB Київської обласної державної адміністрації. Найбільша вартість проєкту становить 100 тис. грн.

До участі в конкурсі запрошуються інститути громадянського суспільства (громадські організації та громадські спілки), які реалізовуватимуть власний проєкт із одного або кількох пріоритетних напрямків:

військово-патріотичне виховання – здійснення заходів, спрямованих на допризовну підготовку молоді, підвищення престижу військової служби, підвищення готовності молоді до територіальної оборони, удосконалення системи військово-патріотичного виховання.
Формування ціннісних орієнтирів молоді. Духовно-моральне виховання – здійснення заходів, спрямованих на формування ціннісних орієнтирів молоді, створення умов для творчого і духовного розвитку молоді, її інтелектуального самовдосконалення, формування патріотичної свідомості молоді, популяризації української культури, мови і народних традицій.
Формування громадянської свідомості молоді – проведення заходів неформальної освіти, спрямованих на підвищення рівня громадянської освіти, свідомості дітей та молоді, формування відповідної системи цінностей, метою яких є виховання відповідального, чесного, порядного, національно орієнтованого громадянина-патріота України.
Збереження історичної пам’яті – проведення заходів спрямованих на відновлення й відкриття закритих сторінок історії України та видатних особистостей українського державотворення, відновлення та виховання історичної пам’яті; популяризацію, привернення уваги, відзначенню видатних державних дат, подій пов’язаних зі становленням української державності та виборюванням незалежності.

Конкурсні пропозиції приймаються у друкованій та електронній формі до 30 вересня 2019 року щоденно, окрім суботи та неділі з 9-00 до 18-00 години, п’ятниця з 9-00 до 17-00 години за адресою: м. Київ, пл. Лесі Українки, 1, каб. 542 (5 поверх), тел. (044) 485-58-86.

Пакет потрібних документів для участі в конкурсі можна завантажити за посиланнями: https://cutt.ly/vwddoV

За більш детальною інформацією звертатися за телефонами: 044 285-58-95, 063 229-87-39. Контактна особа: Максим Луценко – спеціаліст відділу національно-патріотичного виховання управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської обласної державної адміністрації.

Джерело: Трибуна Бровари