Три летальні випадки, купа підозр та закриття групи в дитячому садку. Такі наслідки COVID-19 на Броварщині за останню добу

image
9 Вересня 2020, 09:28
Поділитися:

За останню добу у місті зафіксували 30 нових випадків зараження коронавірусом. Число нових випадків – найвище у Броварах з початку пандемії COVID-19.
Про це на своєму сайті повідомляє Броварська міська рада.

На двотижневий карантин закрито групу дитячого садка «Лісова казка». У виховательки цього дошкільного закладу виявили COVID-19. На період обмежувальних заходів медичне спостереження за дітьми будуть проводити медичні працівники Броварського міського центру первинної медико-санітарної допомоги, по місцю проживання. У садочку проводять профілактичні заходи.
Броварський міський голова Ігор Сапожко у себе на сторінці повідомляє про три летальні випадки зараження на COVID-19 на Броварщині за останню добу та 246 підозр на інфікування. В усіх осіб відібрані зразки, які знаходиться на ПЛР-дослідженні в лабораторіях.

– Зважаючи на загрозливі дані, сьогодні (прим. авт. – 08/09/2020) відбулось засідання комісії міської ТЕБ та НС. За результатами засідання комісії підписав розпорядження про обмеження доступу до будівель державних і комунальних закладів та установ, а також скасування особистих прийомів громадян посадовими особами та працівниками зазначених закладів. У разі погіршення епідемічної ситуації будемо приймати більш жорсткі карантинні заходи.
Звертаюсь до всіх броварчан, не нехтуйте протиепідемічними заходами. Обов’язково дотримуйтесь маскового режиму в громадських місцях та транспорті, уникайте людних місця та користуйтесь засобами дезінфекції, –
звертається до броварчан мер Броварів.
З огляду на статистику кількості нових випадків інфікування просимо всіх вживати заходів особистого захисту: носіть маску, ретельно мийте руки з милом, користуйтеся антисептиком, а також регулярно дезінфікуйте поверхні (столів, дверних ручок, стільців, гаджетів, клавіатури тощо), обмежте перебування у людних місцях. Якщо ви відчули симптоми захворювання – не займайтеся самолікуванням і одразу звертайтеся до сімейного лікаря.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed