Три дні бив і ґвалтував жінку з інвалідністю: у Броварах поліція затримала злочинця

image
11 Жовтня 2019, 13:50
Поділитися:

51-річна жінка, яка має інвалідність І групи, стала жертвою свого знайомого, – повідомлення про це оприлюднено на сторінці поліції Київської області у фейсбуці.

Зловмисник, який на три роки старший від жінки з інвалідністю, запросив її до себе в гості. Оскільки знайома товаришувала з його співмешканкою, не побачила в цьому небезпеки, і погодилася.
Однак, товаришки у квартирі не було, а чолов’яга зачинив двері на ключ. Три дні він утримував свою жертву проти її волі, вчиняв щодо неї дії сексуального характеру, застосовуючи фізичне насильство.

Коли товаришка повернулася додому – побачила побиту подругу й одразу повідомила в поліцію.

Правоохоронці затримали ґвалтівника в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. В якості речових доказів, із квартири поліцейські вилучили речі потерпілої.

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч. 1 ст. 152 (Зґвалтування), ст. 153 (Сексуальне насильство вчинене неприродним способом) та ч. 1 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.
Проєкти підозр направлено на погодження до прокуратури.

Постраждала перебуває у лікарні. У неї перелом плечової кістки, закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та забій грудної клітини.

Джерело: Трибуна Бровари