Три дні біля бориспільської лікарні ночує чоловік

image
14 Листопада 2020, 13:56
Поділитися:

Три дні біля поліклінічного відділення лікарні днює і ночує чоловік. З такими словами телефоном до редакції телеканалу «Бориспіль» звернулася працівниця Бориспільської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування Наталя Зеленська.

Знімальна група виїхала до медзакладу. На лавці біля медзакладу сидів чоловік. Розповів, що дуже змерз, що його звати Леонід Льонін, він з Погребищенського району Вінницької і приїхав до друга Володі, якого знайшов нещодавно. Також чоловік поділився, що у нього є сестра в Рівненській області.

Працівниця БЛІЛ Наталя Зеленська розповіла, що він прийшов до лікарні три дні тому. Тут і спить під стіною на матраці, який винесли працівники медзакладу. Вони ж йому виносять і їжу. В середину чоловіка не пускають. Пані Наталя каже, що зверталася до адміністрації лікарні, відповідь була негативною.

Журналісти ТРС «Бориспіль» звернулися на приймальне відділення лікарні, де нам сказали, що безхатьків вони не мають де приймати, щоб навіть оглянути. І якщо раніше таким людям надавали куточок при вході до відділення, де вони бодай могли зігратися. То тепер приймальне навіть закривають на ключ, аби ніхто не міг увійти. Після кількагодинного пошуку відповіді на питання, як допомогти людині, яка замерзає під стінами лікарні, ми так і не знайшли.

За допомогою чарівного пенделя Володимира Зеленського бориспільська лікарня стала настільки ошатною, що тепер, виявляється, ще й не кожен може отримати тут допомогу. А тим часом тезка президента Наталя Зеленська переймається долею чоловіка, адже навіть вдень надворі вже зимно.

Подивіться на цього чоловіка, можливо ви #впізнаєте його, чи #допоможете знайти його рідних або знайомих.
Більше на сайті https://tvboryspil.com
Підписуйтеся на наш Telegram https://t.me/vBorispole
Сторінка у Facebook https://www.facebook.com/TVBoryspil/