Три броварські ЖК Alliance Novobud, що перебувають на стадії будівництва, пройшли акредитацію банку Sky Bank за програмою “єОселя”

image
16 Червня 2023, 09:18
Поділитися:

16 червня 2023 г. 09:10

Девелопер Alliance Novobud став одним з перших забудовників в Україні, хто пройшов акредитацію за державною іпотечною програмою “єОселя” для житла на етапі будівництва. Покупцеві це дозволить придбати житло зі ставкою 3% річних. Програма розповсюджується на клієнтів наступних категорій: військовослужбовці за контрактом, та співробітники “силового блоку”, медичні, педагогічні працівники, а також наукові та науково-педагогічні працівники.

Про це KВ стало відомо з публікації прес-служби компанії Alliance Novobud.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Ми дуже чекали на цю подію, адже потенціал житла, яке будується, колосальний. Тут вам і нижча цінова категорія, і можливість ширшого вибору житлових комплексів й планувань. А отже ми надамо шанс більшій кількості учасників програми реалізувати давню мрію про сучасне та якісне власне житло” — розповіла CMO Alliance Novobud Ірина Міхальова.

За її словами, отримання акредитації за програмою “єОселя” дозволить клієнтам отримати іпотечні кредити для придбання житла на етапі будівництва зі ставкою 3% річних*. До цього тут за держпрограмою можна було оформити лише готові квартири та вторинку.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

До оформлення в рамках “єОселі” доступні квартири у Броварах, а саме у ЖК Krona Park II, Madison Gardens та “Лавандовий”.

Це 12 будинків різної поверховості та понад 200 квартир, серед яких є житло з власними двориками.

Як раніше писала KВ, Alliance Novobud запустив зручну платформу, на якій зібрані пропозиції з продажу та оренди житлової і комерційної нерухомості у всіх проєктах девелопера. До послуг користувачів платформи також – акції, спецпропозиції, розтермінування та відеоекскурсії.

Читайте: Alliance Novobud запустив онлайн платформу з продажу та оренди ANB Prostir

Фото: Alliance Novobud

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона