ТРЦ Gulliver і фестиваль Atlas зібрали понад 2,5 млн гривень на благодійному концерті

image
17 Липня 2023, 16:34
Поділитися:

17 липня 2023 г. 16:26

15 липня у торгово-розважальному центрі Gulliver (ТРЦ Gulliver) відбувся захід, присвячений пісенному фестиваль Atlas. Організаторам вдалось зібрати понад 2,5 мільйона гривень, які будуть направлені у БФ “Твоя опора” для придбання обладнання Київській міській клінічній лікарні. До збору все ще можуть долучитися всі охочі, придбавши квиток на фестиваль Atlas після перемоги.

Про це KВповідомили в пресслужбі ТРЦ Gulliver.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

В пресслужбі ТРЦ Gulliver розповіли, що Atlas захід став першою офлайн-подією з початку повномасштабної війни та пройшов у новому форматі. Загалом всі активності відбувалися на двох локаціях: фан-зоні на Спортивній площі та терасі ТРЦ Gulliver.

На сцені Спортивної площі, де було організовано фан-зону, виступили співачка Lida Lee, гурти BAH.ROMA, Tember Blanche та CHEEV. За гарне почуття гумору на фестивалі відповідали резиденти “Підпільного стендапу”. Після концерту розпочався показ фільму “Найкращі вихідні” на найбільшому фасадному екрані Європи.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Як повідомили в пресслужбі ТРЦ, фінальним етапом події став закритий концерт на терасі 5-го поверху ТРЦ Gulliver. Запрошення сюди можна було отримати, придбавши благодійний квиток на Фестиваль Atlas після перемоги вартістю 1000 гривень, 100% від продажу якого, включаючи сервісний збір, було перераховано у благодійний фонд “Твоя опора”.

“Завдяки всім активностям, нам вдалося зібрати понад 2,5 млн гривень. Під час концерту ми провели благодійний аукціон, у якому розігрували: тубуси від CAESAR та гільзи від снарядів, які були підписані всіма артистами та резидентами “Підпільного стендапу”, модель літака МІГ-29 з підписом пілота “привида” Karaya та його шеврон, а також прапор, підписаний головнокомандувачем Збройних Сил України – Валерієм Залужним”, – розповів генеральний директор і засновник фестивалю Atlas Дмитро Сидоренко,

В пресслужбі ТРЦ зазначили, що всі кошти з аукціону також будуть передані на благодійність, у людей досі є можливість долучитись до збору: задонатити на банку або ж придбати квиток на фестиваль Atlas після перемоги

“Зірковий лайн-ап концерту на терасі та його формат тримався у секреті до останніх годин. Так, на сцені з панорамним краєвидом на серце столиці виступили електронний дует PROBASS ∆ HARDI, творці треку “Доброго вечора, ми з України”, топвиконавці MÉLOVIN, який презентував нову пісню “Don’t need your love”, та Артем Пивоваров”, – повідомили в пресслужбі ТРЦ.

Читайте:Фестиваль Atlas і ТРЦ Gulliver запрошують на найкращі вихідні у центрі Києва

Фото: колажKВ

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона