Троєщину місяць вичищали від сміття: де прибрали

image
26 Квітня 2019, 17:51
Поділитися:

У Деснянському районі протягом квітня ліквідовано 17 (!) величезних стихійних сміттєзвалищ. Про це повідомили в Деснянській РДА.

Комунальникам району довелося прибрати території по вул. Погребський шлях (навпроти та зі сторони «Опікового центру»), вул. Милославській, 2 (територія лугу); перетин вул. Закревського – Милославської; вул. Пухівській (вздовж проїжджої частини від ГБК «Воєнавто» до меж міста), вул. Пухівській (за ГБК «Воєнавто»), вул. Пухівській (вздовж дороги до «кладовища для тварин»), вул. Пухівська, 1-Б (біля ТЕЦ-6), вул. Крайній (між озером Алмазне та територією Лісового кладовища); вул. Деснянській у с. Троєщина (приватні земельні ділянки без наявної житлової забудови), вул. Горького, 50 у с. Троєщина; вул. Електротехнічній, 2-2-Б (біля ринку «Троєщина»), вул. Хмельницького (між вул. Крайньою та Електротехнічною); вул. Меліоративній (біля Банкнотно-монетного двору Національного банку України); вул. Путивльській у с. Биківня; перетин вул. Ушицького-Бобринецької, вул. Попудренка (за ТЦ «Novus») та у Лісопарковому господарстві.

Наразі в місцях, де зараз вже чисто, встановили таблички та бетонні блоки з попередженнями про штрафи за несанкціоноване викидання сміття.

Нагадаємо, «драконівські» штрафи врятують від сміття: від Верховної Ради чекають новий закон.

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ