Трійка загальноосвітніх закладів міста увійшла в топ-5 Київської області!

image
2 Вересня 2021, 15:36
Поділитися:

Головна  /  Трійка загальноосвітніх закладів міста увійшла в топ-5 Київської області!

|  02. 09. 2021

Інформаційним освітнім ресурсом «Освіта.ua» складено рейтинг із 439 загальноосвітніх шкіл Київської області, що посіли найвищі місця у рейтингу шкіл України за підсумками ЗНО 2021 року.

У якості вихідних даних для укладання рейтингу загальноосвітніх навчальних закладів були використані результати зовнішнього незалежного оцінювання, отримані випускниками шкіл у 2021 році.

До п’ятірки кращих цього року увійшли три заклади освіти Білої Церкви: Білоцерківське навчально-виховне об’єднання «Ліцей-Мала академія наук», Білоцерківська гімназія № 2 та Білоцерківське навчально-виховне об’єднання «Перша Білоцерківська гімназія – школа І ст.» (повний рейтинг https://osvita.ua/school/rating/83767/). Також до цього рейтингу увійшла низка інших загальноосвітніх закладів міста.

Під час пленарного засідання сесії міської ради 02 вересня міський голова Геннадій Дикий привітав працівників освіти міста та наголосив, що даний рейтинг доводить, що у Білій Церкві школярам надається гідна освіта незважаючи на жодні обставини.

Вітаємо освітян міста із достойними результатами своєї роботи!

Джерело: Біла Церква – офіційний сайт