Тренінг для майбутніх вчителів перших класів

image
31 Грудня 2019, 13:06
Поділитися:

У Борисполі завершився навчальний тренінг для майбутніх вчителів Нової української школи. У ньому взяли участь 32 педагоги-початківці від управління освіти та науки Бориспільської міської ради.

30 груднязавершився 10-денний навчальний тренінг для майбутніх вчителів перших класів міста Борисполя за Концепцією Нової української школи.

Під керівництвом тренера Оксани Куракси учасники ознайомилися з особливостями освітніх галузей Державного стандарту початкової освіти, змістом Типових освітніх програм і особливостями організації освітнього середовища.

У рамках тренінгу педагоги-початківці опанували методики проведення ранкових зустрічей з учнями, шляхи співпраці з батьками, ознайомилися з ігровими технологіями «Шість цеглинок» із використанням конструктора LEGO,  поглибили знання з інтегрованого навчання та інклюзивної освіти.

«Наші вчителі готові до реалізації підходів НУШ, адже в кожного загорівся вогник бажання працювати і творити по-новому»,  — такі висновки про подію на сторінці управління освіти в Фейсбук.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама