Траси, де патрульні використовуватимуть пристрої для вимірювання швидкості TruCAM

image
23 Березня 2019, 20:55
Поділитися:

Патрульна поліція 25 березня почне використовувати ще 25 пристроїв для вимірювання швидкості TruCam. Загалом їх тепер на українських дорогах буде 75, – повідомляє «Громадське».

Користуватися пристроями TruCAM будуть у 17 областях, зокрема Київській, Вінницькій, Закарпатській, Черкаській, Харківській, Рівненській тощо.

Американський пристрій TruCam має лазерне наведення, що дозволяє вимірювати швидкість на відстані до 1200 метрів. Він працює до 15 годин без підзарядки. TruCam має карту пам’яті на 16 тисяч відеороликів чи 40 тисяч фото. Робить до 3 фото в секунду.

Як повідомляє «Громадське», у поліції зазначили, що від початку використання таких пристроїв вже склали понад 83 тисячі постанов щодо перевищення швидкості руху – «попри максимально відкритий підхід до вимірювання».

Детальніше з місцем розташування пристроїв можна ознайомитися на сайті патрульної поліції.

Нагадаємо, 8 жовтня в Україні патрульна поліція почала використовувати нові пристрої для вимірювання швидкості TruCam. Перший тиждень поліцейські використовували TruCam в пілотному режимі лише для профілактики, аби водії звикли до нововведень.

У поліції пояснили, що пристрої TruCam встановили на ділянках найбільшої концентрації ДТП.

Також у поліції спростували чутки щодо пристроїв TruCam про те, що «патрульні сидітимуть у кущах».

Джерело: Трибуна Бровари