Трьохрічного хлопчика з Броварщини, якого місяць тому викрав батько, досі не повернули мамі

image
15 Жовтня 2021, 18:40
Поділитися:

Нагадаємо, 12 вересня, на спецлінію поліції «102» надійшло повідомлення від жительки села Богданівка щодо зникнення дитини. З’ясувалось, що батько забрав сина і зник на автомобілі «Subaru Forester» у невідомому напрямку.

Трьохрічного хлопчика з Броварщини, якого місяць тому викрав батько, досі не повернули мамі, фото-1

Вже наступного дня стало відомо, що батько-викрадач має «психічну хворобу» і несе небезпеку для хлопчика. Згодом з’явилась інформація на офіційному сайті поліції, що хлопчика знайдено. Проте, за словами мами, те, що дитину знайшли, її здоров’ю і життю нічого не загрожує – фейк.

У середу, 13 жовтня Юлія Старцева, мати хлопчика, знову звернулася до користувачів соцмереж з проханням допомогти знайти сина.

«Допоможіть знайти мого 3-річного синочка Дмитрика, якого викрали місяць тому, і весь цей час я не знаю, де він знаходиться і як почувається! Дмитрик — особлива дитина. Враховуючи його 3-річний вік, він до того ж має вади розвитку. Тому мій син потребує особливої уваги й турботи. Я дуже сумніваюся в тому, що зараз він отримує належне піклування», – йдеться у зверненні.

За словами Юлії, представники поліції запевняють, що хлопчик нібито знаходиться в батька, але напевно ніхто нічого не знає. Жінка протягом місяця оббиває пороги відповідних інстанцій щодо захисту прав людини, але знайти сина їй досі не вдалося.

«Я плекаю надію, що мій синочок повернеться додому та я отримаю щасливу можливість знову побачити його і надалі опікуватися ним», – йдеться у дописі.

Читайте також:

В Броварах з дитячого садочку зникла дворічна дитина

В Броварах на пішохідному переході збили дитину

В Броварах хвора на СМА дитина потребує допомоги

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Броварів – головні і актуальні
новини сьогодні на 4594.com.ua