Товариство «ВІДВАЖНИХ» запустило новостворений сайт для житлового комплексу «RIVER PORT»

Товариство «ВІДВАЖНИХ» запустило новостворений сайт для житлового комплексу «RIVER PORT»
5 Червня 2024, 12:52
Поділитися:

Товариство “ВІДВАЖНИХ” запустила новостворений сайт для житлового комплексу «RIVER PORT» за адресою www.riverport.com.ua. Сайт надає користувачам детальну інформацію про комплекс, включаючи планування квартир, вартість, фото та відео-звіт будівництва, відео-тур комплексом та набережною Озера Мистецтв, доступні послуги та інфраструктуру. Відвідувачі можуть легко знайти всі необхідні дані для прийняття рішення про купівлю житла або комерційної нерухомості.

«Запуск сайту «RIVER PORT» є важливим кроком у розвитку нашої компанії. Ми прагнемо забезпечити нашим клієнтам максимально зручний та інформативний інструмент для прийняття рішення щодо придбання нерухомості у нашому комплексі», — зазначив директор компанії Володимир Співак.

Серед особливостей сайту — інтерактивні 3D-тури, що дозволяють ознайомитися згенпланом житлового комплексу, прибудинковою територією, особливостями планування та наявністю нерухомості. Також на сайті присутня зручна форма зворотного зв’язку для консультацій та бронювання і оновлення новин і акцій, що дозволяють бути в курсі останніх подій та спеціальних пропозицій.

Нагадаємо, що нещодавно товариство «ВІДВАЖНИХ» запустило новий сайт за адресою www.brave.in.ua, на якому для зручності клієнтів з’явився фільтр для підбору наявної нерухомості та 3D-модель житлового комплексу “River Port”. «RIVER PORT» – це житловий комплекс преміум-класу, з власною інфраструктурою, прибережною зоною Озера Мистецтв та човниковою станцією. ЖК складається з  трьох 16-ти поверхових будинків. Для будівництва використано сучасну монолітно-каркасну технологію, стіни з цегли, утеплення фасадів мінеральною ватою. На перших нежитлових поверхах комплексу розмістять комерційні приміщення: супермаркет та кав’ярні, медичний та стоматологічний центри, спортивний зал та салони краси, аптеки та хімчистки. На території комплексу облаштовано власний відкритий басейн, фітнес-центр, спортивний майданчик, ігрові майданчики для дітей та поле для командних ігор. Доступ до комплексу здійснюватиметься за цифровим ключем та технологією Face ID, територія ЖК перебуває під цілодобовим відеоспостереженням. До продажу доступні одно-, двох- та трикімнатні квартири площею від 24 до 65 кв. м, в тому числі й квартири з терасами.

Товариство “ВІДВАЖНИХ” – група будівельних компаній, які з 2010 року успішно збудували 20 житлових комплексів, де проживає понад 10 тисяч мешканців. Засновники компанії – Володимир Співак та Володимир Карплюк. До основних проєктів “ВІДВАЖНИХ” у сфері нерухомості належать: ЖК «Новатор», «Варшавський Двір», «Rich Town Буча», «Буча Квартал», «Центральний Буча», «Парковий», «Лісова Буча», «Полтавський» та інші. У 2021 році товариство на 9 місяців раніше запланованого терміну вдало здало в експлуатацію житловий комплекс «CENTRAL HOUSE» та на 11 місяців раніше вручили ключі інвесторам від квартир у ЖК «Novator Irpin». 2022 року компанія вручила ключі від ЖК «Burgundia», що також розташований в Ірпені. Наразі, Товариство «ВІДВАЖНИХ» активно будує житловий комплекс бізнес-класу «RIVER PORT» на березі озера Мистецтв в Ірпені та веде активне спорудження пристоличного котеджного міста “О.Краса”.

Джерело: Містоінформ