«Товару» на 1,2 млн грн: правоохоронці затримали 9 наркоторговців. ФОТО, ВІДЕО | Трибуна

image
13 Квітня 2020, 08:29
Поділитися:

Працівники управління протидії наркозлочинності поліції Київщини спільно з оперативниками Броварського відділу поліції під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури затримали організовану злочинну групу, яка займалась виготовленням і збутом різних наркотичних засобів та психотропних речовин. Про це повідомляє поліція Київської області.

Як ідеться в повідомленні правоохоронців, 9 осіб (5 молодих дівчат та 4 хлопців) віком 18 – 24 років у цьогоріч і минулоріч на території Київської області та столиці незаконно виготовляли й зберігали наркотики та психотропні речовини: канабіс, амфетамін, ЛСД і екстазі.

“Закладки”, які не дійшли до своїх хованок

наркотики

Також працівники поліції ліквідували телеграм-канал, через який здійснювалось розповсюдження «товару» наркозалежним особам.

натисніть на фото, щоби збільшити

В учасників групи були чітко розписані ролі. Організатором виявився 24-річний броварець. Він надавав своїм «підлеглим» наркотичні засоби для реалізації.

Читайте також: Нетверезі за кермом та обіг наркотиків у Броварах: про результати перевірок правоохоронцями

Під час проведення 12 обшуків обшуків поліціянти виявили та вилучили як речові докази гроші, отримані злочинним шляхом, а також мобільні телефони, банківські картки, через які координувався наркотрафік, вказують правоохоронці.

Також вилучили700 г амфетаміну, 1,5  кг канабісу, 30 пігулок екстезі та 70 марок ЛСД.  Загальна вартість вилученого, за цінами «чорного ринку», становить близько 1,2 млн. грн, повідомляють у поліції Київщини.

Зловмисникам оголосили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. П’ятьох фігурантів затримали. Долю інших вирішують.

Читайте також:

Взяли двох із канабісом: поліція звітує про боротьбу з наркотиками. ФОТО
Затримали з метадоном: поліція бореться з наркотиками
Поліція затримала наркодилерку: їй «світить» до 8 років. ФОТО

Post Views:
125

Джерело: Трибуна – Бровари