“Товар” отримували з Нідерландів: у Києві правоохоронці накрили наркодилерів з кілограмом кокаїну, – ФОТО

image
27 Березня 2024, 18:34
Поділитися:

У Києві повідомили про підозру двом особам за норкоторгівлю – у них виявили кілограм кокаїну, який постачався з Нідерландів і продавався виключно великими партіями за криптовалюту. Ділки заробляли понад 12 млн грн на місяць.

Про це повідомили у Київській міській прокуратурі.

Хочете дізнаватись ще більше новин Києва, Київщини та України? Тоді хутчіш долучайтесь до нашого Telegram-каналу “Головні новини Києва – 44.ua”.

У Києві викрили групу осіб, яка займалась збутом наркотиків

Слідством встановлено, що 36-річний уродженець Донеччини, разом зі спільницею організували канал постачання кокаїну з Нідерландів до України.

Продавали кокаїн виключно великими партіями, а розрахунки проводилися лише криптовалютою. Такий “бізнес” приносив зловмисникам понад 12 млн гривень щомісячною, – зазначили у прокуратурі.

Як повідомляється, під час обшуків у помешканнях та автівках фігурантів вилучено близько 1 кг кокаїну, чорнові записи, електронні ваги, а також два автомобілі.

Орієнтовна вартість вилученого “товару” за цінами “чорного” ринку сягає, як вказано, понад 250 тисяч доларів. Двом фігурантам повідомлено про підозру за фактом незаконного зберігання та збуту наркотичних засобів (ч. 3 ст. 307 КК України).

У Києві викрили групу осіб, яка займалась збутом наркотиків, ФОТО: Нацполіція

У Києві викрили групу осіб, яка займалась збутом наркотиків, ФОТО: Нацполіція

За скоєне зловмисникам загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, ми розповідали, що у Києві перекрили міжрегіональний канал наркозбуту та припинили роботу двох Telegram-каналів з продажу психотропних речовин.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua