ТОВ «Відважних» та Інвестиційна група «MOLODIST» подарували квартиру ірпінській борчині Ірині Коляденко

image
26 Серпня 2021, 09:49
Поділитися:

Товариство «Відважних» та Інвестиційна група «MOLODIST» подарували квартиру в новобудові Ірпеня бронзовій призерці Олімпіади в Токіо, ірпінській борчині Ірині Коляденко. 

Це сталося одразу після того, як спортсменка вирішила віддати квартиру, подаровану їй напередодні губернатором, своєму тренеру Володимиру Яременку. Про це вона емоційно розповіла на своїй сторінці у Фейсбук. 

«Вчора відбулась дуже важлива та така потрібна подія в моєму житті. Губернатор Київської області Володін Василь Геннадійович вручив мені ключі від моєї квартири в моєму місті Ірпінь. І ось сьогодні я тримаю право власності на однокімнатну квартиру на 41 м. кв. Але…. Але за всіма моїми перемогами стоїть ще одна людина. Це мій тренер, з яким я працюю протягом восьми років, який не тільки мене тренує, а й завжди був поряд. І хоч у нашій країні, на жаль, тренерів залишають поза увагою, але я все ж хочу сказати своєму тренеру “ДЯКУЮ”!!! І віддати подаровану мені квартиру заслуженому тренеру України Володимиру Васильовичу Яременку», – написала Ірина.

«Сертифікат на квартиру в Ірпені» спортсменці вручили директор Інвестиційної групи «MOLODIST» та СЕО товариства «Відважних» Володимир Співак разом з Ірпінським міським головою Олександром Маркушиним. Міський голова закликав інші громади наслідувати приклад Ірпеня. «Даруйте квартиру олімпійцю та його тренеру», – зазначив Маркушин.

Товариство «Відважних» – група будівельних компаній, що об’єднала талановитих та організаційно сильних людей, які змінюють світ на краще. З 2010 року колектив «Відважних» побудував 16 житлових комплексів, у яких уже проживає 10 тисяч мешканців. Група компаній «Відважних» створила такі проєкти в галузі нерухомості, як ЖК «Новатор», «Варшавський Двір», «Rich Tawn Буча», «Буча Квартал», «Центральний», «Парковий», «Лісова Буча», «Полтавський», «CENTRAL HOUSE» тощо. Наразі ТОВ «Відважних» будує ЖК «Novator Irpin» та ЖК «Burgundia».