ТОВ «Селтік ТБО» – найбільший перевізник сміття в Броварах

image
11 Серпня 2020, 17:21
Поділитися:

Кожен з нас мріє жити в чистому та по-європейськи охайному місті. В ідеалі – там, де по вулицям можна ходити в білих шкарпетках, а влаштовуючи пікнік на газоні, не боятися «вляпатись» в купу сміття, що забули прибрати комунальники.

Все це – не фантастика, а цілком здійснена реальність. Головне – дотримуватись простих правил і заручитись підтримкою професіоналів. Допомогу у цій нелегкій справі вам нададуть в ТОВ «Селтік ТБО».

Найбільший перевізник сміття в Броварах знаходиться на ринку поводження з відходами протягом 20 років і точно знає, як потрібно діяти, аби навкруги було не лише чисто, а й безпечно.

«Селтік» забезпечує місто спеціально обладнаними контейнерами для роздільного збору відходів, а саме для пластику, паперу та скла. Таким чином, ми підтримуємо чистоту навколо себе та зберігаємо екологію для наших нащадків.

Крім того, товариство регулярно виконує чистку та дезінфекцію своїх сміттєвих контейнерів, аби вони завжди мали охайний вигляд і не перетворювались у розплідник бактерій.

Побутові відходи вивозяться частково на:

– полігон Десна 2 (для захоронення);

– завод «Енергія» в м. Київ(для перетворення на тепло);

– на власну сортувальну станцію, з подальшою утилізацією.

Звертайтесь в ТОВ «Селтік ТБО» і приєднуйтесь до броварчан, що живуть в чистому місті вже сьогодні!

Адреса: м.Бровари, вул. Лагунової Марії, 4Б.

Телефон: (067) 344 41 52.

Ми у Facebook

Джерело: Новости Броварів