ТОП бездротових навушників до 1 000 гривень

image
5 Листопада 2020, 17:29
Поділитися:

Шукаєте хорошу бездротову гарнітуру, яка порадує якістю звуку і невисокою вартістю? Тоді пропонуємо вашій увазі підбірку моделей від інтернет-магазину «Стілус». Які варто купити бездротові навушники, щоб заощадити? Асортимент дивіться на сторінці магазину 

RAPOO Wireless Stereo Headset

Компактна бездротова гарнітура з вбудованою літієвою батареєю.  Навушники можуть працювати як провідним, так і бездротовим способом. Якщо акумулятор сідає, то ви можете підключити провід і продовжити прослуховування музики. У моделі передбачений вбудований мікрофон ненаправленої дії, він автоматично реагує на голос і забезпечує відмінну розбірливість мови. Заряджаються навушники через роз’єм mini-USB, на цей процес іде 2 години. Тип акустичного оформлення закритий, навушники не пропускають зовнішні шуми. Час роботи без підзарядки – 6 годин.

Urbanears Stadion

Стильні навушники Stadion з унікальним дизайном відрізняються легкістю і гнучкістю. Завдяки технології EarClick гарнітура точно повторює форму голови і міцно тримається у вухах. Відповідно, ця модель ідеально підходить для комфортних занять спортом, прогулянок і розмов. Зручна система управління дозволяє комфортно перемикати треки, регулювати гучність і переходити з режиму прослуховування музики в режим дзвінка. Urbanears Stadion працюють в автономному режимі до 7 годин.

Xiaomi AirDots

Найпопулярніші навушники від компанії Xiaomi з діапазоном відтворюваних частот 20-20 000 Гц. У пристрої відсутні кріплення, але не дивлячись на це, вони надійно тримаються у вухах завдяки вакуумній конструкції. Модель має захист від вологи стандарту IPX4, тож чого стійка до бризок і поту. Усередині пристрою знаходиться процесор Realtek 8763, адаптує зміни гучності. Підтримка функції TWS гарантує прекрасне стереозвучання, яке повністю занурює в те, що відбувається.

Yurbuds Leap Wireless

Розроблено спеціально для користувачів, у яких невеликі вуха. Конструкція yurbuds гарантує комфортну посадку, а м’який анатомічний матеріал FlexSoft – що вуха не будуть хворіти навіть від довгого прослуховування музики. В автономному режимі гарнітура працює до 6 годин. Завдяки вбудованому мікрофону користувач може переходити в режим розмови і назад, використовуючи спеціальну кнопку. Провід мають тканинний захист, стійку до заплутування і пошкоджень.

Вибирайте свою ідеальну бездротову гарнітуру на сайті stylus.ua.

Матеріал розміщено на правах реклами

 
 

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал «Вечірнього Києва» у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ