ТОП-6 ковзанок у Києві, де можна незабутньо провести час: графіки та ціни

image
19 Грудня 2022, 17:11
Поділитися:

Звичайно, що цього року святкових заходів буде однозначно в рази менше і через вимоги безпеки, і через економію електроенергії. Але все ж у Києві будуть місця, де можна відчути бодай трохи святкового настрою.

Попри війну, в багатьох містах України поступово відкриваються новорічні локації. Київ – не став винятком.

Журналісти 44.ua підготували для вас добірку столичних ковзанок, де можна весело провести час з друзями, колегами чи знайомими.

Зимова країна на ВДНГ

Відкриває наш ТОП одна з найпопулярніших серед киян та гостей міста новорічних локацій – «Зимова країна» на ВДНГ. Зимове містечко розкинулось на території Експоцентру у Голосіївському районі Києва.

Зимова країна на ВДНГ, ВДНГ

Ковзанка тут має площу 2500 кв.м. На цій території працюють роздягальні та будиночки з перекусами.

Зимова країна на ВДНГ, ВДНГ

Зимова країна на ВДНГ, ВДНГ

Відкрилось зимове містечко «Зимова країна» 10 грудня. Цього року тут працює близько 20 локацій: ковзанка, тюбінгові гірки, фудкорт, ярмарок, атракціони.

У разі повітряної тривоги атракціони припиняють роботу, відвідувачів наполегливо проситимуть пройти в укриття. Одне з них знаходиться у центральному павільйоні під знаменитим шпилем. Тут є питна вода, аптечка, вбиральня, холодильник та навіть місце для хвостатих друзів.

Діти можуть покататися на паровозику. Є тюбінгові гірки для дорослих та дітей за ціною від 40 грн.

Зимова країна на ВДНГ, ВДНГ

Зимова країна на ВДНГ, ВДНГ

Адреса: пр. Академіка Глушкова, метро ВДНГ.

Години роботи: щодня з 10:00 до 21:00.

Ціни: вхідний квиток для дорослих – 280 гривень разом із орендою ковзанів, для дітей є функція пінгвінів-помічників – 200 грн.

Більше детальної інформації шукайте на сайті ВДНГ.

Ще більше важливих та актуальних новин на нашому Telegram-каналі “Головні новини Києва – 44.ua”. Долучайтесь та читайте, щоб не пропустити новини Києва, області та України.

Osocor Winter Residence

Цьогоріч Osocor Residence перенесе всіх містян та гостей Києва у королівський Лондон, що є вірним другом та помічником України в боротьбі з рф.

Локацію з осяяними ілюмінацією Тауерським мостом, Букінгемським палацом та Біг Беном облаштували з максимальною економією електроенергії та можливістю безпечного укриття.

У вихідні тут відбуватимуться майстер-класи для дітей з виготовлення новорічного декору. А з 17:00 на льодову арену виходитимуть фігуристи та виконуватимуть фаєр-шоу, акробатичні виступи та номери в неонових костюмах.

Щопонеділка для дітей-переселенців тут буде безкоштовний вхід, ковзанка та ковзани.

Для комфорту й безпеки відвідувачів у резиденції облаштували 2 укриття та утеплену терасу. На території є генератор, який працюватиме в пікові дні. Також на локації розташували невеликий фудкорт.

Тут працює ковзанка, атракціони та дитяча кімната. Фішками локації є резиденція Черчіля та резиденція Джонсонюка.

Новорічне містечко з ковзанкою в Osocor Residence, Osocor Residence

Новорічне містечко з ковзанкою в Osocor Residence, Osocor Residence

Адреса: вулиця Виноградна, 2, Київ, Київська обл.

Години роботи: резиденція працює з 10:00 до 22:00, ковзанка – з 11:00 до 21:00.

Ціни: вхідний квиток вихідного дня – 350 грн дитячий та 500 грн дорослий. Оренда ковзанів – 300 грн. Вхід після 20:00 вільний.

Ціни на квитки на ковзанку в Osocor Residence, Osocor Residence

Ціни на квитки на ковзанку в Osocor Residence, Osocor Residence

Детальну інформацію можете знайти на сайті Osocor Residence.

Ковзанка у ТРЦ DREAM

Площа ковзанки – 1193 кв.м., що дає можливість всім відвідувачам відчувати себе вільними в своїх рухах та маневрах. Одночасно можуть кататися на ковзанах 120 чоловік. Тут знайдеться місце, як професіоналу, так і новачкові.

Ковзанка в торговельному центрі Dream, ТРЦ Dream

Ковзанка в торговельному центрі Dream, ТРЦ Dream

Навколо ковзанки розташовані затишні кафе, де ви можете попити кави, і поспостерігати як ваші родичі або друзі катаються під вогнями північного сяйва.

Ця ковзанка розташована на 3-му поверсі ТРЦ. Поруч є різноманітні заклади та інші розваги. Є різні знижки для військових, пенсіонерів та студентів.

Адреса: пр. Оболонський, 1б.

Години роботи: з 8:00 до 20:00.

Ціни: у вихідні та свята 140 гривень перші заливки льоду, решта дня – 190 грн.

Для ВПО (внутрішньо-переміщених осіб) маємо кожного дня по 10 безкоштовних квитків. Для отримання треба показати довідку та паспорт.

Пояснення до тарифів:

Дитячий – діти до 12 років включно.Пенсійний – діє за умови пред’явлення пенсійного посвідчення.Учнівський – для груп школярів від 10 осіб на один сеанс одночасно, діє у будні до 17:00 за умови пред’явлення оригіналу учнівського чи студентського квитка.Студентський – діє за умови пред’явлення оригіналу студентського квитка.Тариф іменинник – у день народження вартість послуг ковзанки становить 50% від стандартного тарифу. Необхідно пред’явити оригінал посвідчення особи з фотографією, у якому зазначена дата народження або свідотство про народження для осіб віком до 16 роківЗнижка для студентів. Для студентів діє знижка на послуги ковзанки 20% від стандартного тарифу. Для отримання необхідно пред’явити студентський квиток.

З усіх питань звертатися за телефоном: (067) 324-58-77 або на сайті.

Fifty Ice Arena

Ковзанка розташована в торговельно-розважальному центрі «Cosmo Multimall» на Шулявці. У вихідні та будні вона підсвічується особливим неоном. Тут працює власне кафе та іноді влаштовують вечірки.

Ковзанка Fifty Ice Arena, Fifty Ice Arena

Ковзанка Fifty Ice Arena, Fifty Ice Arena

Власники повідомляють, що на Fifty Ice світло є завжди.

Актуальний розклад та тарифи на сайті – fifty-ice.com

Адреса: вул. Вадима Гетьмана, 6.

Години роботи: з 8:00 до 21:00.

Ціни: у вихідні до обіду – 200 грн, після – 220 грн.

Тарифи на ковзанці Fifty Ice Arena, Fifty Ice Arena

Тарифи на ковзанці Fifty Ice Arena, Fifty Ice Arena

Льодовий стадіон на Іподромі

24 грудня на Льодовому стадіоні в Києві відкриють найбільшу в Україні ковзанку просто неба. Її площа – шість тисяч квадратних метрів.

Льодовий стадіон на Іподромі у Києві, Скріншот 44.ua

Льодовий стадіон на Іподромі у Києві, Скріншот 44.ua

Зазначається, що учасникам бойових дій відвідування ковзанки – безкоштовно з 24 по 31 грудня й з 14 січня до закриття сезону. Пенсіонери й діти-сироти отримають знижку в розмірі 50% за наявності посвідчення.

Льодовий стадіон на Іподромі у Києві, Скріншот 44.ua

Льодовий стадіон на Іподромі у Києві, Скріншот 44.ua

Офіційне відкриття ковзанки відбудеться 24 грудня, о 10:00, передбачена розважальна програма навколо новорічної ялинки, кажуть організатори. На території поряд працюватимуть роздягальні й точки фастфуду.

Льодовий стадіон на Іподромі у Києві, Скріншот 44.ua

Льодовий стадіон на Іподромі у Києві, Скріншот 44.ua

Адреса: пр. Академіка Глушкова, 9.

Години роботи: з 10:00 до 21:00.

Ціни: вхідний квиток без обмежень у часі – 100 грн, оренда ковзанів – 180 грн.

Ice Christmas Magic

Ця ковзанка під відкритим небом знаходиться біля Blockbuster Mall. Станом на зараз саме вона є найбільшою в Україні. Купуючи квиток на ковзанку, ви отримуєте ковзани та можливість безлімітного перебування на льоду. Не треба хвилюватись про час, насолоджуйтесь атмосферою та мерехтінням 14-метрової ялинки. А фігурки-помічники для найменших відвідувачів та досвідчені інструктори завжди готові прийти на допомогу.

Ковзанка біля Blockbuster Mall, Ice Christmas Magic

Ковзанка біля Blockbuster Mall, Ice Christmas Magic

Також на гостей тут чекає лабіринт новорічних декорацій, льодова гірка та фудкорт.

Ковзанка біля Blockbuster Mall, Ice Christmas Magic

Ковзанка біля Blockbuster Mall, Ice Christmas Magic

Адреса: вул. Степана Бандери, 36.

Години роботи: з 10:00 до 21:00 щодня.

Ціни: вхідний безлімітний квиток – 300 грн.

Ковзанка арт-заводу Платформа цього року не запрацює. У контакт-центрі повідомили, що це зумовлено постійними відключеннями світла. Але поки що вирішують питання новорічних локацій – є шанс, що вони будуть.

Так само з Roshen Winter Village – ковзанка працювати не буде, а локація зачинена на невизначений термін.

Нагадаємо, ми раніше писали про те, що 24 грудня на Льодовому стадіоні в Києві відкриють найбільшу в Україні ковзанку просто неба. Її площа – шість тисяч квадратних метрів.

Крім того, зібрали локації та івенти у Києві на новорічні свята, які точно потраплять у самісіньке серце й додадуть вам новорічного настрою.

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua