Тіло загиблого у Десні 14-літнього хлопчика випадково знайшов рибалка

image
13 Червня 2019, 19:23
Поділитися:

8 червня на очах кількох очевидців річка Десна забрала життя 14-літнього жителя с. Рожни. Водолази та МНСники майже 5 днів обстежували дно річки та її узбережжя в пошуках тіла дитини. Знайшов Сашка рибалка під вечір 12 червня.

Як повідомили журналістам «Трибуни» в Броварському відділі поліції, тіло зниклого в Десні підлітка знайшов місцевий рибалка 12 червня близько 20 год. Чоловік і зателефонував на лінію «101», згодом про страшну знахідку повідомили поліцію. Власне, слідчо-оперативна група і зафіксувала виявлене тіло Сашка, яке прибило хвилями до берега недалеко від місця трагедії.

Нагадаємо, 8 червня, близько 11 год на березі річки Десна в с. Рожни відпочивала родина, яка святкувала день народження мами. Двоє синів 12 та 14 років відійшли від дорослих та вирішили перейти річку вбрід до острова посеред русла. Сашко послизнувся і почав тонути. Молодший брат кинувся на допомогу старшому, однак також почав йти на дно. Рибалка, який перебував неподалік, намагався врятувати обох хлопчиків, але встиг надати допомогу лише молодшому.

Шукали зниклого підлітка на моторних човнах як рятувальники станції «Рожни», так і броварські. У свою чергу двоє водолазів обстежували дно річки. Однак сильна течія ускладнювала пошуки.

За  фактом смерті дитини відкрито кримінальне провадження за ч. 1, ст 115 ККУ.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій інформує, що з початку червня на водоймах країни загинуло 103 людини. Лише за 8-9 червня на території Київської області втопилося 11 людей, повідомляє Нацполіця Київщини. У свою чергу в Броварському відділі поліції вказують, що з 1 по 10 червня, через відсутність належного контролю з боку дорослих, у водоймах Київщини потонуло двоє дітей: віком 8 та 14 років. Молодша дитина – з Білоцерківського району, старша – з Броварщини.

Нагадаємо, 25 травня цього року в озері парку «Приозерний» водолази виловили тіло зниклого 9-класника ЗОШ №2.  Після свята Останнього дзвоника група підлітків відпочивала на озері. За не офіційною інформацією, діти розпивали біля озера алкоголь.

Фото – тематичне з Інтернету

Джерело: Трибуна Бровари