Територія військового містечка зовсім скоро може перейти до комунальної власності Фастова

image
25 Листопада 2019, 19:21
Поділитися:

Територія колишнього військового містечка, а це земельна ділянка у центрі міста розміром біля 22 га, може перейти до комунальної власності громади Фастова. Цьому передувала кропітка довготривала робота протягом 4-х років.

Як повідомив на понеділковій апаратній нараді начальник відділу містобудування і архітектури Віталій Бромірський, зараз земельна ділянка, на якій планується втілення містобудівних програм, належить до категорії земель Міністерства оборони України, майно, відповідно до Постанови Кабміну, передано до Служби Зовнішньої Розвідки.

Віталій Олександрович зазначив, що за результатами спільної наради з представниками Служби зовнішньої розвідки України щодо питання визначення подальшої долі колишнього військового містечка було вирішено найближчим часом передати громаді міста землі державної власності до комунальної власності міста. Натомість Служба Зовнішньої Розвідки просить допомоги у забезпеченні житлом військовослужбовців.  Наразі готується проект договору про співпрацю між Фастівською міською радою та Службою зовнішньої розвідки.

 

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів