Термінал “Мрія”: як може виглядати новий аеродром у Гостомелі, – ФОТО

image
6 Червня 2022, 18:42
Поділитися:

Архітектори показали, як може виглядати пасажирський термінал “Мрія” у Гостомелі Київської області, якщо аеродром переобладнають в аеропорт. Саме так пропонують назвати майбутній аеропорт.

Про це йдеться на сторінці неофіційної спільноти “Антонов” у Facebook.

Архітектори показали, як виглядатиме термінал у Гостомелі, якщо аеродром переобладнають в аеропорт, “АНТОНОВ” (неофіційна сторінка)/Facebook

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу “Головні новини Києва – 44.ua”. Там ми публікуємо ще більше важливої інформації, щоб ви завжди були в курсі всіх подій.

Архітектори показали, як виглядатиме термінал у Гостомелі, якщо аеродром переобладнають в аеропортАрхітектори показали, як виглядатиме термінал у Гостомелі, якщо аеродром переобладнають в аеропорт

Так, автори проєкту зазначають, що пасажирам не доведеться їхати до Жулян чи Борисполя для того, щоб полетіти до Європи.

Архітектори показали, як виглядатиме термінал у Гостомелі, якщо аеродром переобладнають в аеропорт,

Архітектори показали, як виглядатиме термінал у Гостомелі, якщо аеродром переобладнають в аеропорт, “АНТОНОВ” (неофіційна сторінка)/Facebook

Пасажирський термінал “Мрія” у місті-герої Гостомелі – це погляд у майбутнє! Проект надасть велику перспективу на розвиток столиці та передмість та можливість звільнити столицю від аеропорту “Київ”, віддавши території, що звільнилися під розвиток міста, – пише автор проєкту архітектор Оксана Оксюковська.

Архітектори показали, як виглядатиме термінал у Гостомелі, якщо аеродром переобладнають в аеропорт

У рамках проєкту архітектори пропонують наступне:

влаштування під’їзних доріг від Києва до Гостомеля та аеропорту;влаштування другої злітно-посадкової смуги, що була запроєктована КиївЗНДІЕП;організація термінала на основі двох злітно-посадкових смуг, з можливістю розширення до великого транспортного хабу;влаштування окремого місця під меморіал літака “Мрія”.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що військові армії рф прицільно обстрілювали місця дислокації Збройних Сил України під аеропортом державного підприємства “Антонов” у Гостомелі Київської області завдяки даним, які були отримані від шпигунів.

Також ми писали, що Посол Франції в Україні Етьєн де Понсен відвідав Гостомель на Київщині, де після початку повномасштабного вторгнення армії рф 24 лютого точилися жорстокі бої. Про це дипломат повідомив у Twitter.

Джерело: Новини Киева – головні і актуальні Киевские
новини сьогодні на 44.ua