Термінал D аеропорту «Бориспіль» із капсульним хостелом

image
2 Липня 2019, 19:08
Поділитися:

У терміналі МА «Бориспіль» відкрився капсульний хостел «GettSleep Boryspil», який пропонує як короткострокову, так і довгострокову можливість для відпочинку цілодобово.

Таке місце для відпочинку може стати зручним для пасажирів, що чекають рейсу чи тих, чий рейс затримали, адже ціни стартують від 370 грн за три години перебування в одномісному номері-капсулі. У капсулі для двох доведеться заплатити більше — 550 грн. Максимальна вартість (12 годин перебування в подвійній капсулі) — 1070 грн або 36 євро.

Готель працює понад місяць. Персонал цілодобової стійки реєстрації говорять англійською, російською та українськими мовами. Всього в наявності 40 одномісних та 16 двомісних номерів.

Судячи з наданих готелем фото, це місце, де можна поспати, прийняти душ, підзарядити телефон або комп’ютер і побути на самоті. Номери є з кондиціонером і без. Куріння в кімнатах заборонене.

До теми. Щоб презентувати міні-готель, адміністрація аеропорту вирішила провести піжамну вечірку, яка відбудеться 18 липня о 16.30. На гостей чекатиме пізнавальна екскурсія, розважальна програма та призи.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама