Ташанський центр по обслуговуванню пенсіонерів та інвалідів придбає авто за 775 тис гривень

Ташанський центр по обслуговуванню пенсіонерів та інвалідів придбає авто за 775 тис гривень
26 Січня 2023, 18:33
Поділитися:

26 січня 2023 г. 18:25

Ташанський центр соціального обслуговування пенсіонерів та інвалідів (обслуговує людей з кількох сусідніх сільрад) провів тендер на закупівлю легкового автомобіля. За новеньке (2022 року випуску) авто з гарантією пробігу не менше ніж на три роки (або пробігу 100 тис. км) замовник заплатить гроші фірмі, яка лишень одна взяла участь у відкритих торгах з особливостями” – ТОВ “Арма Моторс”.

Про цеKВ стало відомо з оголошення в системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно інформації в оголошенні, легковий автомобіль соціальний Центр був готовий придбати за 780 тис. гривень.

На “відкриті торги з особливостями” вирішив податися лише один учасник – Товариство з обмеженою відповідальністю (ТОВ) “Арма Моторс”, яке запропонувало авто за 775 тис. 266 гривень (з ПДВ).

Оскільки, за протоколом розкриття тендерних пропозицій, інших пропозицій не надходило, замовник вирішив укласти договір саме з цією фірмою.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Щодо самого автомобіля, не вказано – якої саме марки він має бути, але в технічних вимогах сказано, що він повинен бути новим, виготовленим в 2022 році, технічно справним, комплектуючі та матеріали – такі, що не були у вживанні та експлуатації; рівень комплектації: ZEN, варіант виконання: універсал, двигун: 1,5 дизель (95 к.с.), тип кузову: пасажирський, тип приводу: передній, кількість місць: п’ять, трансмісія: МКПП6, колір кузову: сірий.

Як інформувалаKВ, Кабінет міністрів в останні дні 2022 року змінив правила проведення аукціонів на prozorro – тимчасово скасував торги у системі електронних закупівель, оскільки, кажуть урядовці, не всі можуть брати участь в аукціонах через постійні обстріли енергетичної інфраструктури, а, відповідно, відсутності електрики й інтернету.

За новими тимчасовими правилами переможцем тендерів визнаються учасники, які запропонували найнижчу “вхідну” ціну.

Читайте: Київ закупив третину всіх генераторів у “Епіцентра” сім’ї Герег

Фото: ілюстративне, з відкритих джерел

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона