Тарифи на громадський транспорт у Києві: скільки коштує поїздка

image
23 Травня 2022, 18:46
Поділитися:

У Києві з 16 травня відновили плату за проїзд в громадському транспорті. Окрім цього, через дефіцит палива та здорожчання запчастин, вартість проїзду у столичному транспорті підскочив у ціні.

З 16 травня у Києві відновили плату за проїзд у громадському транспорті, а з 21 травня у столиці подорожчав проїзд у приватних маршрутках. Тепер замість 10 грн, громадянам доведеться платити по 15 грн за поїздку.

Ми маємо Telegram-канал. Долучайтесь та читайте, щоб не пропустити важливі та актуальні новини Києва, області та України.

Проїзд подорожчає майже у всіх приватних маршрутках Києва. Вартість проїзду становитиме 15 грн на 90% приватних маршруток. Буквально на 7-8 коротких маршрутах вартість проїзду буде 12 грн, – розповів голова Асоціації перевізників Києва та Київської області Ігор Мойсеєнко.

Зазначимо, що на маршрутах Київпастрансу вартість проїзду поки що не змінилась та становить 10 гривень.

Щодо комунального транспорту, зокрема маршруток, метрополітену, трамваїв, тролейбусів та автобусів, то вони продовжують возити пасажирів за старим тарифом – 8 гривень.

Нагадуємо, що наземний пасажирський транспорт курсує з 07.00 до 21.00.

Раніше ми писали про те, що у київських маршрутках значно підніметься вартість проїзду. Вже з суботи, 21 травня, доведеться платити на 5 гривень більше.

Також ми повідомляли, що у Києві активно відновлює свою роботу громадський транспорт. Так, з 23 травня розпочинають роботу трамваї №12 у Пущу-Водицю та тролейбуси №16К від вулиці Щусєва до Майдану Незалежності. Про це повідомили у Київській міській державній адміністрації.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Киева – головні і актуальні Киевские
новини сьогодні на 44.ua