“Така практика, яку веде Парі Матч на ворожому ринку – це ганебно”, – політолог

image
28 Квітня 2022, 17:29
Поділитися:

28 квітня 2022 г. 17:06

Бойкот ринків росії та білорусі, мають стати ще більш ізольованими ніж ринок Північної Кореї, Куби чи Сирії.

Про це, як стало відомо KВ, в відеодописі на своєму Facebook заявив політолог Микола Давидюк.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Яким чином ми можемо закликати виводити західні компанії з ринку росії та Білорусі, якщо наші, такі як PARI MATCH там присутні? Це ганебна практика компанії, коли на ворожих ринках ведеться активна бізнес-діяльність, а в рідній країні із цих ринків летять ракети в жилі квартали”, – стверджує політолог.

На думку Давидюка, у довоєнній роботі на цих ринках не треба нікого звинувачувати, але після того, як з боку рф та білорусі полетіли ракети, ми маємо працювати в унісон із західними партнерами.

“Практики “липецьких фабрик” зразка першої війни мають бути забуті. Може бути мільйон сентиментів, але Starbucks не працює в Палестині, а Samsung не веде бізнес у Північній Кореї. Неприпустимо своїми податками підтримувати війська окупанта, бо виходить, що однією рукою ми воюємо, а другою намагаємося на цьому заробляти”, – зазначив експерт.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Як повідомляли ЗМІ, Parimatch відкликав франшизу в росії, але це не означає, що компанія припиняє там працювати, отримувати прибутки й фінансувати податками країну-агресора.

Фото: з відкритих джерел

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона