Так хто все ж таки забруднює повітря в Броварах? Мінус чи плюс один підозрюваний? (ВІДЕО)

image
11 Липня 2019, 17:35
Поділитися:

З початком літа до «Контакт-центру» Броварської міської ради надійшло дуже багато звернень від мешканців міста зі скаргами на неприємний запах в повітрі. Ми не могли лишитись осторонь цієї важливої проблеми і спільно з мешканцями працюємо над виявленням джерел забруднення. Найбільше скарг надійшло від мешканців вул..Симона Петлюри та бул.Незалежності. Про це на своїй сторінці повідомляє «Контакт-центр» Броварської міської ради.

 

Після проведеної зустрічі з громадськими активістами, міським головою було ініційовано проведення оглядового виїзду на підприємство ТОВ «Орієнтир-Буделемент», що розташоване за адресою бул.Незалежності 28А.
Керівництво підприємства погодилось і запросило всіх охочих.

 
09.07.2019 р. відбувся візит групи активістів, представників БМР та профільних спеціалістів на підприємство ТОВ «Орієнтир-Буделемент», що займається виробництвом газобетонних блоків під торговою маркою «Стоунлайн». 
Всі присутні мали змогу пересвідчитись в ретельному контролі за викидами до атмосферного повітря, а також ознайомитись з процесами встановлення та заміни фільтрів на підприємстві.
В зустрічі взяли участь директор, головний технолог, інженер з охорони праці, інші провідні спеціалісти підприємства, а також небайдужі мешканці міста.

 
Відвідувачі почули доповідь керівника про роботу підприємства та мали можливість поставити будь-які запитання, на які отримали вичерпні відповіді. 
Підприємство доброзичливо прийняло відвідувачів та надало доступ до виробничих цехів, чим показало свою відкритість у роботі. Слід зазначити,що підприємство ТОВ «Орієнтир-Буделемент» має необхідні екологічні дозволи на проведення виробничої діяльності та виконує передбачені чинним природоохоронним законодавством заходи по контролю за викидами забруднюючих речовин в атмосферне повітря зі стаціонарних джерел.
Сподіваємось, що інші підприємства візьмуть приклад з ТОВ «Орієнтир-Буделемент» та відкриють свої двері для відвідувачів, адже всі ми прагнемо добробуту та благополуччя для мешканців та працюємо на благо нашого рідного міста Бровари.

Так все ж таки, хто тоді забруднює повітря в м. Бровари?

 

Спробував це з’ясувати кандидат у депутати Верховної Ради України (округ №97) Павло Різаненко. Разом з Максимом Дяченко та його механічним помічником квадракоптером Павло Різаненко виявив в промзоні підприємство, яке активно спалює шини.

Підприємство, яке спалює шини на відео, – це ТОВ «Гудлайф», але це не єдиний потенційний забруднювач повітря у Броварах. Екологічна інспекція столичного округу, на моє звернення (з відеодоказами), має перевірити кілька компаній. Тримаємо питання на контролі! – розповідає Павло Олександрович Різаненко.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed