Таємний візит Бно-Айріяна до Бориспільської лікарні

image
28 Вересня 2019, 11:39
Поділитися:

26 вересня голова Київської ОДА Михайло Бно-Айріян відвідав Бориспіль. Метою чергового візиту очільника Київщини стало бажання проінспектувати хід проведення ремонтних робіт у КНП «БЛІЛ».

До Бориспільської лікарні губернатор Київщини завітав без попередження, із собою привіз представників преси від КОДА. У Бориспільській РДА та міській раді Борисполя кажуть, що про візит Бно-Айріяна знали, проте попередньо бориспільським ЗМІ та місцевій громаді інформацію не розголошували.

Екскурсія ББЛІЛ

Вдалося дізнатися, коли Бно-Айріян прибув до лікарні, на нього вже очікували Бориспільський міський голова Анатолій Федорчук та в.о голови Бориспільської РДА Руслан Садовський.

Керівники Бориспільщини для губернатора підготували екскурсію медзакладом та розповіли про заплановані роботи і спільне бачення розвитку лікарні. Після побаченого гість не був у захваті, але із розумінням поставився до тимчасових незручностей у медзакладі й пообіцяв приїхати на завершення ремонту зони рецепції в поліклінічному відділенні.

Тож наступний візит до лікарні очільника Київщини запланований на 15 жовтня.

Про спільну роботу без нового корпусу

«Із обласного бюджету для модернізації лікарні виділено 20 млн грн, місто виділило 15 млн грн, районний бюджет також допомагає. Ми разом прийняли важливе рішення — спільно фінансувати реконструкцію лікарні, — коментував ремонтні роботи Михайло Бно-Айріян. — На першому етапі ми відмовилися від будівництва нового корпусу, бо це довго і дорого. Якщо в майбутньому будуть кошти, потреба та бажання громади — корпус буде. Зараз усі зусилля спрямовані на реконструкцію лікарні, щоб даний заклад став сучасним», — підсумував керівник обласної адміністрації.

Нагадаємо, наразі тривають ремонтні роботи у підвальному приміщення інфекційного відділення ББЛІЛ, на проведення капітального ремонту всього приміщення оголошено тендер. Також паралельно проходить тендер на капремонт у поліклінічному відділенні та в центральному (прийомному). Заплановані роботи в реанімаційному, хірургічному та неврологічному відділеннях. Перший поверх пологового відділення чекає на капремонт, згодом планується провести модернізацію всього корпусу.  

Капремонт фасаду ББЛІЛ заплановано на листопад 2019 року.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама