Та хоч динозавр! Де в Києві пожити з екзотичною тваринкою: ТОП-5 пропозицій

Та хоч динозавр! Де в Києві пожити з екзотичною тваринкою: ТОП-5 пропозицій
26 Березня 2024, 10:52
Поділитися:

Де жити з котиками чи собачками, 44.ua вам розповідає регулярно. А що робити, якщо у вас більш екзотичні вподобання щодо домашніх улюбленців? Що ж тоді робити?

Щоб ви не доводили до інсульту ріелторів – ми вже підібрали п’ятірку квартир, куди можна заселятись хоч зі стадом бізонів.

Двокімнатна на Солом’янці

Є затишна квартира на Олекси Тихого. Має бути доволі затишно, бо власник житла обіцяє вікна в бік двору. Двір зелений по максимуму. Як втриматись, щоб не заїхати сюди зі своїм улюбленим єнотом?

До речі, якщо ця квартира витримає єнота – і сім’ям із дітьми можна в чергу ставати. Все-таки поряд і садок, і школа, і загалом інфраструктура дуже непогана.

Ціна: 18 тис. грн.

Контакти: +38(097)9907038.

Однокімнатна на Деміївці

Обіцяють сучасну квартиру (дякуємо, що не доісторичну). Якщо без жартів, дуже підкупає присутність охорони території та консьєржа. Одразу ясно: тут буде прикольно жити зі своїм родинним ведмедем.

До метро 900 м, тож із улюбленцем можна гарненько прогулятись навіть перед походом на роботу. Народ, налітай!

Ціна: 16 тис. грн.

Контакти: +38(095)4518981.

Однокімнатна на Дарниці

Щоб ніхто не звинуватив нас у дискримінації прав жителів лівого берега, терміново додаємо пропозицію з Дарниці. Тут із 16 поверху можна побачити всю красу околиць! Зі старенького у квартирі лише мікрохвильовка.

Якщо саме відсутність лівобережних пропозицій зупиняла вас від переїзду із улюбленим лосем – пора це виправити.

Ціна: 11 тис. грн.

Контакти: +38(050)1927552.

І знову двокімнатна на Солом’янці

На проспекті Лобановського можна відпочити, думаючи про тимчасову недоступність станції метро “Деміївська”. Насправді там гарна чешка, 3 поверх із 9 можливих. А найголовніше – як і в інших пунктах підбірки, тут не вказали жодних обмежень щодо домашніх улюбленців!

Ще з плюсів: при блекауті матимете гарний інтернет, бо це вже вписано в характеристики квартири. А також опалення та водопостачання. Тобто не було розумників, які питання води покладають виключно на централізовану мережу.

Ціна: 11,5 тис. грн.

Контакти: +38(099)4518981.

Однокімнатна на Нивках

В 10 хвилинах від станції метро “Нивки” є один цікавий колівінг. Додаємо його сюди, бо тут на ваших домашніх улюбленців точно чекають. Але мінімальна оренда розрахована на три місяці. Врахуйте обов’язково.

Конкретно це житло розташоване на першому поверсі. Але, якщо хтось із читачів бував на Естонській вулиці, він в курсі: там доволі гарно й затишно.

Ціна: 14,5 тис. грн.

Контакти: +38(098)4545045.

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua