Ситуація критична: в “Укренерго” розповіли, в якому стані енергетика після нічної атаки дронів

image
19 Грудня 2022, 13:20
Поділитися:

Станом на 11:00 19 грудня в енергосистемі України склалася важка ситуація. Всю ніч ворожі БПЛА намагалися прорватися на енергооб’єкти по всій країні.

Наразі найскладніша ситуація склалась в центральному, східному та дніпровському регіонах. Введено графіки аварійних відключень в Сумській, Харківській, Полтавській, Дніпропетровській, Запорізькій, Кіровоградській, Житомирській, Чернігівській, Черкаській, Київській областях та Києві.

Про це повідомили в “Укренерго”.

“Завдяки професійній роботі Повітряних сил оборони ворог своєї мети в повному обсязі не досяг, але, на жаль, є кілька влучань в об’єкти інфраструктури. Підрозділи ДСНС зараз працюють над ліквідацією наслідків обстрілів. Там, де це зараз можливо, ремонтні бригади вже оцінюють обсяг пошкоджень та розпочинають ремонтно-аварійні роботи. Також в південному та східному регіонах ворог піддав артилерійському обстрілу деокуповані райони, є пошкодження”, – йдеться в повідомленні.

Енергетики закликали у період відсутності світла подбати про себе та рідних, а також допомогти тим, хто потребує цього поряд.

Нагадаємо, що сьогодні, 19 грудня, за час повітряної тривоги в небі над Києвом було зафіксовано 23 ворожих БПЛА. Наші сили оборони знищили 18 дронів. Уламками пошкодило проїжджу частину у Солом’янському районі, а також вікна багатоповерхівки у Шевченківському районі. На жаль, є влучання в об’єкт інфраструктури.

Вас також може зацікавити: У Києві запалили першу свічку на менорі, – ФОТО

44.ua у Телеграмі: термінові, актуальні, превірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua