Систематично знущався над батьком: у Києві засуджено чоловіка

image
20 Листопада 2023, 18:18
Поділитися:

У Києві засудили 38-річного киянину за домашнє насильство відносно літнього батька. Чоловік протягом тривалого часу вчиняв фізичне та психологічне насильство відносно постраждалого.

Про це повідомили в пресслужбі Київській міській прокуратурі.

Досі не підписані на наш Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua»? Тоді скоріше долучайтесь та читайте новини, щоб бути в курсі всіх подій та нічого не пропустити.

Прокурором у суді доведено, що кривдник протягом тривалого часу вчиняв домашнє насильство психологічного та фізичного характеру відносно свого 67-річного батька, з яким спільно проживає в одній квартирі. Протиправні дії виражалися в образах нецензурними словами, погрозах та в застосуванні фізичного насильства. Зазначене призвело до розладу здоров’я, психологічних страждань та погіршення якості життя літнього чоловіка.

Обвинувачений раніше за умисні корисливі злочини, ніде не працює, неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства та перебуває на обліку.

Вироком Деснянського районного суду міста Києва чоловіка визнано винним у домашньому насильстві та призначено реальну міру покарання у виді 1 року позбавлення волі.

Як ми повідомляли раніше, у Києві судитимуть чоловіка за домашнє насильство відносно співмешканки. Порушник систематично провокував сімейні конфлікти, ображав та погрожував жінці. Наразі чоловіку загрожує до двох років позбавлення волі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua