Сили ПВО збили 15 повітряних цілей противника за минулу добу

image
6 Травня 2022, 07:47
Поділитися:

6 травня 2022 г. 07:32

5 травня протиповітряною обороною Повітряних Сил та Сухопутних військ уражено щонайменше 15 повітряних цілей.Про це, як передає KВ, повідомили у прес-центрі Командування повітряних сил ЗСУ.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

«Бойова авіація противника і надалі діє на відстані, не входячи в контрольований Збройними Силами України повітряний простір. Було збито 14 – безпілотників типу «Орлан» та один літак, попередньо винищувач Су-30см. Літак окупантів збито на Східному напрямку зенітними ракетним підрозділом Повітряних Сил», – йдеться у повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Також додається, що протягом доби винищувальна, бомбардувальна, штурмова авіація Повітряних Сил здійснила десятки авіавильотів. Ударні групи літаків завдають ракетно-бомбових ударів по військах окупантів та складах боєприпасів.

«Орлан-10» збивають усіма доступними засобами – зенітними ракетними підрозділами Сухопутних військ, Повітряних Сил, із застосуванням ПЗРК і навіть ракетою класу «повітря-повітря» з українського винищувача.

Нагадаємо, на 72 добу війни ворог зосередився на Східній операційній зоні задля встановлення повного контролю над територією Донецької і Луганської областей та утримання сухопутного коридору між зазначеними територіями та окупованим Кримом.

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона