Сили ППО знищили 29 з 38 запущених росією “шахедів”, на підступах до Києва збили всі дрони

Сили ППО знищили 29 з 38 запущених росією “шахедів”, на підступах до Києва збили всі дрони
18 Листопада 2023, 09:30
Поділитися:

18 листопада 2023 г. 09:27

Із вечора 17 та у ніч на 18 листопада російські окупанти атакували Україну 38-ма ударними БпЛА типу “Shahed-136/131”. Силами та засобами Повітряних Сил знищено 29 ворожих безпілотників. На підступах до Києва збили усі повітряні цілі.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні командування Повітряних Сил ЗСУ та інформації Київської міської військової адміністрації (КМВА).

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Із 20-ї години 17-го по 04 годину 18 листопада 2023 року російські окупанти атакували Україну з північного та південно-східного напрямків (Курська область, Приморсько-Ахтарськ -рф) ударними БпЛА типу “Shahed””, – повідомили в командуванні Повітряних Сил.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що “Шахеди” атакували у кілька хвиль, групами, у різних регіонах України, в зонах відповідальності усіх повітряних командувань Повітряних Сил.

Усього зафіксовано пуски 38 ударних безпілотників. В результаті протиповітряного бою знищено 29 ударних БпЛА “Shahed-136/131”.

Згідно з повідомленням КМВА, на підступах до Києва було знищено майже десяток ворожих безпілотників. За попередніми даними, в місті обійшлося без жертв та руйнувань

У КОВА поінформували, що всі ворожі об’єкти в області були збиті. Постраждалі відсутні. Інфраструктура та житлові будинки непошкоджені.

Нагадаємо, минулої суботи, 11 листопада, близько 08:00 ранку росіяни намагалися завдати по Києву удару балістикою, за попередніми даними, ракетою типу “Іскандер”. Ціль знищили на підльоті до столиці. Також у ніч на 11 листопада сили та засоби ППО збили усі повітряні цілі на підступах до міста.

Читайте: У Києві пролунали вибухи, попередньо спрацювала ППО по балістиці, – Кличко

Фото: Генштаб ЗСУ

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона