Сили ППО збили всі ворожі “шахеди” ще на підступах до Києва

image
11 Лютого 2024, 09:15
Поділитися:

11 лютого 2024 г. 09:01

У ніч на 11 лютого ворог здійснив чергову повітряну атаку на Київ та область. Всі БпЛА “Shahed” противника були уражені ще на підступах до міста. За попередніми даними, у столиці обійшлось без жертв та руйнувань. На Київщині внаслідок падіння уламків дронів виникла пожежа на території одного з підприємств, яку оперативно ліквідували. Попередньо жертв та постраждалих немає.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні Київської міської військової адміністрації (КМВА) та інформації Київської військової обласної адміністрації (КОВА).

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Цього разу зброєю нападу були ударні БпЛА “Shahed”, які були запущені ворогом з району полігону Чауда – території тимчасово окупованого Криму”, – повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Він зауважив, що на Київ ворожі дрони заходили із західного напрямку. Повітряна тривога в столиці тримала майже 2 години.

“Силами і засобами протиповітряної оборони усі БпЛА “Shahed” противника, які прямували на Київ, були уражені ще на підступах до міста”, – йдеться в повідомленні. За попередніми даними оперативного зведення обійшлось без жертв та руйнувань.

Як повідомив начальник КОВА Руслан Кравченко, на Київщині влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури не зафіксовано.

“Внаслідок падіння уламків дронів на території одного з підприємств виникла пожежа. Пошкоджені складські приміщення, СТО, ангар, адмінбудівля підприємства, легковий автомобіль та навантажувач”, – інформував Кравченко.

Він додав, що пожежу оперативно ліквідували, жертв та постраждалих серед населення немає.

Нагадаємо, зранку 7 лютого ворог наніс третій ракетний удар по Києву у 2024 році. Силами та засобами протиповітряної оборони над містом було уражено приблизно два десятки ворожих ракет. У Голосіївському районі внаслідок падіння уламків виникла пожежа у 18-ти поверховому будинку та у будівлі СТО. Також сталося загоряння у Дніпровському районі, без світла і тепла залишилась частина споживачів у Дніпровському та Деснянському районах.

Читайте: Кількість загиблих від ракетного обстрілу в Києві зросла до чотирьох

Фото: Генштаб ЗСУ

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона