Сили ППО уночі знищили 25 із запущених росією 33 “шахедів”

image
6 Жовтня 2023, 11:18
Поділитися:

6 жовтня 2023 г. 10:26

У ніч на 6 жовтня ворог атакував Україну ударними БпЛА типу “Shahed-131/136”з мису Чауда у тимчасово окупованому Криму. Було зафіксовано пуски 33 БпЛА. Загалом силам ППО вдалося знищити 25 “Shahed-131/136” у межах Одеської, Миколаївської, Харківської, Дніпропетровської, Черкаської та Житомирської областей.

Про це KВстало відомо з повідомлення пресслужби Повітряних сил ЗСУ.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Як і минулої доби, у ніч на 6 жовтня 2023 року російські окупаційні війська вчергове атакували із мису Чауда (ТОТ Крим) ударними БпЛА типу “Shahed”. Зафіксовано пуски 33 “шахедів”, які прямували кількома групами у напрямку південних, східних та центральних областей”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

В Повітряних силах повідомляють, що до відбиття повітряної атаки залучено винищувальну авіацію, зенітні ракетні війська, підрозділи мобільних вогневих груп та радіоелектронної боротьби, яким вдалося знищити 25 “Shahed-131/136”, зокрема у межах Одеської, Миколаївської, Харківської, Дніпропетровської, Черкаської та Житомирської областей.

Нагадаємо, сьогодні зранку, 6 жовтня, російські окупанти здійснили черговий військовий злочин. Окупанти завдали ворожого обстрілу по двох районах Харкова, внаслідок чого загинув 10-річний хлопчик та ще 16 людей постраждали.

Читайте: Окупанти вчергове завдали удару по Харкову, загинув 10-річний хлопчик (фото)

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона