Сили оборони відбили 30 атак росіян за минулу добу

image
20 Липня 2023, 10:49
Поділитися:

Противник зосереджує основні зусилля на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках, де атакував сили ЗСУ 30 разів, а до цього Сили оборони зачистили позиції окупантів. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ, передає Донбас24.
«Протягом минулої доби ворог задіяв для масованого ракетно-авіаційного удару по території України 16 крилатих ракет морського базування «Калібр», 8 крилатих ракет Х-22, 6 крилатих ракет «Онікс», 1 керовану авіаційну ракету Х-59 та 32 ударних БпЛА типу «Shahed». За результатами бойової роботи протиповітряної оборони знищено 13 крилатих ракет «Калібр», 1 керовану авіаційну ракету Х-59 та 23 ударних БпЛА «Shahed», — розповіли в зведенні.
Зазначається, що ворог завдав 78 авіаційних ударів та здійснив 69 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.
Також росіяни атакували наступні населені пункти:
На Лиманському напрямку: Невське, Білогорівка на Луганщині області та Торське, Верхньокам’янське, Берестове і Роздолівка Донецької області.
На Бахмутському напрямку: Васюківка, Маркове, Богданівка, Часів Яр, Іванівське, Ступочки та Олександро-Шультине Донецької області.
На Авдіївському напрямку: Ласточкине, Авдіївка, Карлівка та Невельське Донецької області.
На Мар’їнському напрямку: Красногорівка, Мар’їнка, Георгіївка та Побєда Донецької області.
На Шахтарському напрямку: Парасковіївка, Новомихайлівка, Вугледар та Благодатне на Донеччині.
Раніше Донбас24 повідомляв, що командир бригади окупантів знищений під Луганськом. Як зазначається, окупант загинув, коли їхав на автомобілі. В якийсь момент в його транспортний засіб врізався дрон-камікадзе. Зазначається, що цього командира бригади та «героя» так званої «лнр» дуже полюбляли звати на ефіри пропагандисти.
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новини Ірпеня – головні і актуальні Ірпіньські
новини сьогодні на 04597.com.ua