“Свобода” йде на вибори зі здобутками, досвідом та ідеологією, – член фракції ВО “Свобода” Хмельницький

image
27 Липня 2020, 12:14
Поділитися:

27 июля 2020 г. 12:02

ВО “Свободу” на місцевих виборах представлятимуть партійці з багаторічним досвідом та розумінням змін, які потребують сьогодні їхні виборці. Доказом ефективної роботи фракції є здобутки, які партія досягла за попередні роки на всіх рівнях.

Про це KV розповів в інтерв’ю депутат обласної ради від ВО “Свобода” Вячеслав Хмельницький.

“На вибори ми йдемо з однопартійцями, які доводять вірність партії вже не один рік. З тими, хто був і залишається господарем свого слова й на своїй землі. Це ті, хто пройшов майдан, війну, не лише на передовій, а й у тилу. “Свобода” ніколи не зраджувала своєму виборцю”, – розповів Вячеслав Хмельницький.

За його словами, “Свобода” йде на цьогорічні вибори з досвідом і розумінням, як покращити ситуацію в тій чи іншій площині життя. Крім того, із власною ідеологією та політичною програмою, перевіреними часом. І, власне, зі здобутками, які партія досягла за попередні роки на всіх рівнях.

в Телеграм

“Ще у 2015 році урядом був запроваджений митний експеримент, який надав місцевим бюджетам додаткові кошти для ремонту дорожньої інфраструктури. Київська область не входила до переліку цих 4 областей. Фракція звернулася зі зверненням до Кабміну щодо участі Київщини в цьому проєкті. Наше звернення підтримали всі депутати облради. У результаті в область спрямували сотні мільйонів державних видатків на капітальний ремонт доріг”, – говорить він.

Читайте: Вячеслав Хмельницький: “Свобода” ніколи не зраджувала своєму виборцю

Також він навів приклади досягнень фракції саме у Білоцерківській міськраді.

“Ми одержали звернення від громади щодо незаконного будівництва на прибудинковій території ОСББ офісного приміщення. У результаті фракція одержала перемогу в суді, яка дозволила мешканцям розпоряджатися своєю землею”, – додав він.

Нагадаємо, чергові місцеві вибори 25 жовтня відбудуться вже за новою системою. Верховна Рада внесла зміни до Виборчого кодексу, ухваливши партизацію на рівні 10 тис. населення. ВО “Свобода” вважає, що нова пропорційна система дозволить зробити виборчі процеси більш прозорими та демократичними.

Читайте: “Свобода” – за пропорційну систему виборів, – член фракції ВО “Свобода” Вячеслав Хмельницький

Фото: із власного архіву Хмельницького

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона