Святошинський район вкладе 3,5 млн гривень в лавки з ламінованого ДСП

image
28 Серпня 2023, 12:17
Поділитися:

28 серпня 2023 г. 12:02

Управління освіти Святошинської районної державної адміністрації (РДА) планує до кінця вересня придбати 1188 лавок з сидіннями з ламінованого ДСП, на які хочуть витратити 3,5 млн гривень.

Про це KВ стало відомо з оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

25 серпня Управління освіти Святошинської РДА оголосило тендер на закупівлю лавок з сидіннями з ламінованого ДСП, на які хочуть витратити 3 млн 564 тис. гривень.

Розмір мінімального кроку пониження ціни на торгах – 0,5% від розміру очікуваної вартості. Тендерні пропозиції прийматимуть до 2 вересня, а сам аукціон має відбутися 4 вересня.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Згідно тендерної документації, планується придбати 1188 лавок. Зазначається, що лавки повинні бути розмірами 2000х300х460 мм., складатися з металевого каркаса та сидіння. Каркас лавки має бути суцільнозварним зі сталевої труби. Каркас має бути покритий порошковою фарбою, а ніжки каркасу повинні закриватися пластиковими заглушками.

Лавки хочуть придбати до 29 вересня.

Нагадаємо, Управління освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації (РДА) планує замовити поставку сиру кисломолочного у 81 навчальний заклад Дніпровського району до кінця року. Витратити на дане замовлення збираються майже 5 млн гривень.

Читайте: Управління освіти Дніпровської РДА шукає постачальника 26 тисяч кілограмів сиру

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона