Свято матері по-фастівські | Сайт Міської Ради міста Фастів

image
11 Травня 2019, 17:08
Поділитися:

Чудовий, сонячний, лагідний день, ніби матусині обійми, подарувала сьогодні фастівчанам примхлива весна. Певне, й інакше бути не могло на прекрасне свято, свято народження життя, свято його утвердження  – Свято Матері.

День матері містяни відзначили, як годиться, по-родинному. У Фастові з цієї  нагоди пройшли цикли зворушливих, хвилюючих, цікавих масових заходів. Найбільш велелюдний з них відбувся на улюбленому місці відпочинку фастівчан – на «П’ятачку демократії». На ньому панувала тепла, дружня, оптимістична атмосфера, а приємні танцювально-співочі подарунки та щирі посмішки зробили цей весняний день по-справжньому яскравим та незабутнім і додали щасливих нот у життя всіх, хто взяв участь у святкуванні.

Чудову, життєрадісну та веселу – справжню казку, доповнену цікавими зонами, кожна з яких мала місце для активності та розваги як для дітей, так і для винуватиць свята, підготував Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за участі громади греко-католицької церкви, молодіжної ради, активно допомагали працівники інших відділів виконкому Фастівської міської ради. Азартний настрій святу створювали запальні номери танцювального колективу  «Dance for life» під керівництвом Влада Псарюка. А лірична проникність пісень у зворушливому виконанні Вікторії Ткачук викликали ніжні почуття вдячності найріднішим, найближчим, найдобрішим, найдорожчим, тим, до кого наша любов  безмежна та вічна – до Матері.

Розчулили багатьох молодих матусь несподівані презенти до свята від їхніх немовлят. І хоча «за дорученням» пасажирів візочків передавали листівки та подарунки працівники Центру, від цього цінність оригінальних вітань не зменшилась. Відзначені призами були й усі учасниці фото – акції «Я – мамин всесвіт», які подали на конкурс світлини, на яких вони закарбували себе зі своїми малюками.

Організатори заходу створили ще безліч можливостей маленьким фастівчанам та мамам й татам, бабусям й дідусям продовжити спільний відпочинок, взявши участь у численних майстер-класах, які проводилися просто неба, у корисних змаганнях в ігровому клубі «KWOG», який славиться створенням простору, вільному від гаджетів. І таким чином продемонструвати переваги і цінність сімейного дозвілля, у колі найрідніших людей.

 

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів