Свято Дня молоді у Броварах

image
2 Липня 2019, 13:49
Поділитися:

Цьогорічне святкування Дня молоді, яке відбулось 30.06.2019 року,  в місті Бровари було наповнене різноманітними активностями.

З 10.00 розпочав функціонувати благодійний ярмарок від Фонду допомоги онкохворим «Інна».

З 15.00 до 20.00 на «Співочому полі» діяла розважально-спортивна локація, де всі охочі мали змогу пограти у Bamper Balls та відпочити у затінку на м’яких пуфах. У це же час на майданчику «Шайба» проходив яскравий фестиваль фарб холлі «Holly Fest».

 

Також функціонувала територія для сімейного відпочинку. Для малюків працював аквагрим та шоу мильних бульбашок, окрім цього діяла тематична фотозона від компанії Dekopac.

В рамках святкування Дня молоді також було нагороджено 8 найкращих представників молоді (активісти, спортсмени, волонтери та студенти) міста Бровари подяками міського голови та цінними подарунками.

 

Концертну програму до дня Молоді відкрила талановита броварчанка, учасниця проекту «Голосу країни» – Наталія Повстяна. Чудовими танцювальними постановками розважала публіку «Школа східного танцю Ольги Малиновської». Силу духу і характеру продемонстрували WorkOut Brovary. А родзинкою свята став виступ неперевершеного і талановитого рок-гурту «Надихай».

Закінчилося святкування драйвовою дискотекою за участі DJ Vаsiuk.
 

За матеріалами Броварської міської ради

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed