Святковими вихідними рятувальники Броварщини не відпочивали: гасили автомобіль, кукурудзяне поле та господарчу будівлю

image
15 Жовтня 2019, 16:15
Поділитися:

13 жовтня 2019 року о 20:18 до оперативно-диспетчерської служби Броварського району надійшло повідомлення про загорання господарчої будівлі , за адресою: Броварський район, с. Требухів, вулиця Гоголівська № 80. На ліквідацію пожежі було направлено перше відділення 56-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бровари.

По прибуттю на місце пожежі рятувальниками було проведено розвідку та встановлено, що горить покрівля, перекриття господарчої будівлі на всій площі, розміром 8х8, речі домашнього вжитку та легковий автомобіль DAEWOO Lanos .

 

Пожежу локалізовано, 1 стволами «Б» о 20:47,та повністю ліквідовано о 22:30. На пожежі працювали 5 чоловік особового складу.

Причина пожежі встановлюється.Загиблих та потерпілих немає.

14 жовтня 2019 року о 16:24 до оперативно-диспетчерської служби Броварського району надійшло повідомлення про загорання господарчої будівлі , за адресою: Броварський район, смт. Велика Димерка, вулиця Соборна № 1.

На ліквідацію пожежі було направлено друге відділення 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бровари.

По прибуттю на місце пожежі рятувальниками було проведено розвідку та встановлено, що горить господарча будівля на всій площі, розміром 4х2, речі домашнього вжитку. Пожежу локалізовано, 1 стволом «Б» о 17:03,та повністю ліквідовано о 17:25. На пожежі працювали 4 чоловіка особового складу.

Причина пожежі встановлюється. Загиблих та потерпілих немає.

14 жовтня 2019 року о 15:52 до оперативно-диспетчерської служби Броварського району надійшло повідомлення про загорання кукурудзяного поля за адресою Броварський район,с.Русанів , околиця.

 

На ліквідацію пожежі було залучено перше відділення 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бровари. По прибуттю на місце пожежі, рятувальниками було проведено розвідку та встановлено, що горить кукурудзяне поле на площі 0,5 га. Пожежу локалізовано, 1 стволом «Б» та підручними засобами о 17:15,та повністю ліквідовано о 18:32. На пожежі працювали 6 чоловік особового складу.

Причина пожежі встановлюється. Загиблих та потерпілих немає..

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed