«Сусіди»: організатори представили нову концепцію проведення Дня Броварів

image
23 Липня 2019, 20:09
Поділитися:

Головна спеціалістка Броварського відділу культури, засновниця дитячого фестивалю «БравоKids», авторка масштабного проекту  «Марафон новорічних свят» та шоу для дітей «Харизма»  Ольга Кунцевська представила свій новий проект «Сусіди». Концепція цього проекту стосується добросусідських стосунків мікрорайонів міста. Саме така концепція і стане основою під час підготовки до проведення в Броварах Дня міста-2019, повідомила Ольга Кунцевська на своїй сторінці у FB.

«Сусіди» – це масштабне святкування Дня м. Броварів, яке відбудеться 21 вересня 2019 року в самому його серці – парку культури та відпочинку «Перемога», пише головна спеціалістка. У інтерв’ю журналістам «Трибуни» Ольга Кунцевська розповіла, що під час святкування Дня міста у парку  діятимуть 4 тематичні сцени, де організатори планують розповідати та представляти все найкраще, що є в 4 мікрорайонах міста: на Торгмаші, Масиві, Новобудовах та Старому місті.

Згідно з концепцією, фестиваль «Сусіди» покликаний розкрити та прищепити почуття єдності всім мешканцям міста, яке об’єднує броварчан незалежно від місця народження. «Ми живемо в Броварах, це наша домівка, і тому ми не сторонні один одному люди. Ми – СУСІДИ. Тож, нехай все, що є найкращим і найтеплішим у сусідських стосунках, стане міцною опорою для громади, поштовхом для розвитку міста та надихає на дбайливе ставлення один до одного», – повідомляє Ольга Кунцевська та закликає зробити спільний дім затишним та бути добрими й гостинними сусідами.

Поки що є лише концепція святкування Дня міста, організатори готують сценарій.

Ольга Кунцевська

Нагадаємо, День міста-2018 також організувала Ольга Кунцевська зі своєю командою.Тоді парк «Перемога», де безпосередньо і відбувалося святкування, було поділено на 20 зон для розваг, майстер-класів, змагань. Також броварчанам та гостям міста дарували свою творчість відомі співаки НАОНІ, Dzidzio та інші виконавці.

Фото – надані Ольгою Кунцевською та з її сторінки у FB

Джерело: Трибуна Бровари